Δεν φείδονται χρόνου και κόπου, ο π. Βουλευτής Β' Πειραιά και Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου Κανέλλος Λάλος, που διεκδικεί την πολιτική στήριξη του ΠΑΣΟΚ, για την διεκδίκηση του Ενοποιημένου Δήμου ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός Γρηγόρης Νιώτης, όταν πρόκειται για κάτι που πραγματικά αξίζει.
Παραβρέθηκαν την Κυριακή 18 Ιουλίου στις εκδηλώσεις του Ποιμενικού Αυλού Κερατσινίου στον Κάλαμο Αττικής και μάλιστα παρέμειναν μέχρι τέλους, συγχαίροντας τον π. Πολύκαρπο για το μεγάλο έργο του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ποιμενικός Αυλός μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις εκδηλώσεις του, όμως εκεί στον Κάλαμο, μέσα σε ένα παραδεισένιο περιβάλλον έχει δημιουργηθεί μια Κυψέλη που πραγματικά μας συγκινεί με την μεγάλη απόδοση πνευματικών χυμών και Χριστιανικής Αγάπης.
Ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου, που έχει ιδρύσει τον Ποιμενικό Αυλό και οι Ενορίτες της ζεστής αυτής συνοικίας του Πειραιά, είναι περήφανοι.
Έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν Ορχήστρα και Χορωδία που δοξάζει την Ελλάδα και στον εξωτερικό, αφού ο Ποιμενικός Αυλός την έχει εκπροσωπήσει επάξια σε Μόσχα, Βιέννη, Λονδίνο, Πολωνία και αλλού.
Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια του ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΥΛΟΥ κ. Αγγελική Χούσου, στον π. Πολύκαρπο, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και Πνευματικό Καθοδηγητή και Πατέρα της όλης προσπάθειας και σε όλους όσους εργάζονται εθελοντικά, με μόνο εφόδιο την αγάπη για προσφορά.
Το πρόγραμμα της γιορτής που παρακολουθήσαμε είχε τον γενικό τίτλο « Η Αγάπη Ουδέποτε Εκπίπτει» και ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε να δούμε. Θέατρο, Παραδοσιακοί Χοροί, Ορχήστρα, τραγούδι, όλα με αρμονία και τάξη.
Οι εκατοντάδες των παρευρισκομένων απόλαυσαν μια φανταστική βραδιά για την οποία θα μιλούν καιρό.

 
Top