Το πρότυπο πολιτιστικό δημοτικό πάρκο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» άνοιξε τις πύλες το Σάββατο για να αγκαλιάσει όλο το φάσμα της ερασιτεχνικής δημιουργίας του Κερατσινίου στο πλαίσιο του Καλλιτεχνοράματος 2010.
Υπό τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου, οι επισκέπτες του Καλλιτεχνοράματος ξεναγήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο, όπου εκτίθενται έργα ζωγραφικής, σκίτσου- κόμικς, πηλού – κατασκευών, διακόσμησης, μάσκας – κοσμήματος, ψηφιδωτού, ξυλογλυπτικής, φωτογραφίας και αγιογραφίας.
Το Σάββατο 5 Ιουνίου στο ανοικτό θέατρο του πάρκου, φιλοξενήθηκε μουσικό σχήμα μαθητών των πολιτιστικών κέντρων σε μια μουσική εισαγωγή με τίτλο «Μάμπο το Λαϊκό», δίνοντας τη σκυτάλη στα τμήματα λάτιν και την παράσταση «La Vida Latina», ενώ την Κυριακή 6 Ιουνίου παρουσιάστηκαν ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα σε rock και έντεχνες δημιουργίες.
Το τρένο της δημιουργίας μετέφερε λιλιπούτειους επιβάτες σε κάθε γωνιά του πάρκου, ενώ για πρώτη φορά σε συνδυασμό με τα ανοικτά καλλιτεχνικά μαθήματα T-shirt Painting, δόθηκε βήμα δημιουργικής έκφρασης στους λάτρεις του graffiti, στη λίμνη του πάρκου.
Οι παράλληλες αυτές δραστηριότητες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 12 Ιουνίου.

 
Top