"Συμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ (30/11/2009) για το επόμενο ετος (2010) ετοιμάζονται 25.000 προσλήψεις, ενω η κυβέρνηση απολύει 40.000 stagers!
Σημειώνεται ότι οι φορείς του Δημοσίου- εκτός από εκείνους της υγείας, της παιδείας και της ασφάλειας δεν θα μπορούν να προσλάβουν για το επόμενο έτος μόνιμο...



προσωπικό και πρέπει να καλύψουν τις ανάγκες τους μέσω συμβασιούχων.(Αντιγραφή απο το αρθρο της εφημερίδας)
Δηλαδή,ενω η κυβέρνηση με την καταργηση των STAGE και την απόλυση αυτών των ανθρώπων μας ελεγε οτι τερματίζει με αυτόν τον τρόπο ενα απαράδεκτο καθεστώς ομηρίας,τώρα δημιουργεί ενα καινούριο καθεστώς ομηρίας!
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=37&artId=4548643


Συμφωνα με το Πρώτο Θέμα,στις 5 Νοεμβρίου 2004 το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση ειχε καταθέσει σχέδιο νόμου σύμφωνα με το οποίο οσοι ειχαν συμπλήρώσει 18 μήνες στα STAGE εστω και με διακοπή αλλα οχι μεγαλύτερη των 4 μήνων,να καταλάβουν οργανικές θέσεις,με συμβάσεις αορίστου χρόνου ιδιωτικόυ δικαίου.
Τότε λοιπόν το "φιλολαικό" ΠΑΣΟΚ για να δείξει τι κακιά είναι η Δεξιά, έλεγε αυτά...
Και σήμερα σαν κυβέρνηση τους πετάει στο δρόμο!"



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έλεγε ότι δεν θα κάνει μειώσεις μισθών και τώρα ανακοίνωνει το "φιλολαικό" ΠΑΣΟΚ μείωση των επιδόματων των δημόσιων υπάλληλων της τάξης του 10%!!!
Άραγε βρε καλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ θα μειώσετε και τις δόσεις των δάνειων 10%;
Γιατί αν δεν είναι έτσι είστε πολύ χειρότεροι από την Ν.Δ. που κατακρίνατε!!!
Να είστε όλοι σίγουροι πως η Κοινωνία και οι Έλληνες Πολίτες γνωρίζουν την προσφορά της καθεμίας και του καθένα ξεχωριστά, πως έχουν και μνήμη και κρίση καθώς όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου αξιολογούν, κρίνουν και.. κατακρίνουν.

Όσον αφορά την προσωπική μας στάση από εδώ και πέρα, να είστε βέβαιοι πως θα είναι η ίδια που ακολουθούμε από τότε που ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με τα κοινά, θα είναι στάση ευθύνης, ήθους, εντιμότητας και Αγώνα-Αγώνα-Αγώνα. Σίγουρα όμως δεν θα είναι στάση σιωπής, διότι μέσα στην σιωπή επωάζεται το «αυγό του φιδιού» με οποιαδήποτε μορφή…







 
Top