Σας αποστέλλω την παρακάτω φωτογραφία που απεικονίζει το μέγεθος της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής του κ. Φ. Μελά για τα προβλήματα της πόλης μας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 3/5/2009 στην οδό Μουδανιών και Θεόφραστου που βρίσκεται πλησίον του δημαρχείου του δήμου Κερατσινίου.

Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται πανό με την φάτσα του κ. Μελά το όποιο είναι αναρτημένο από τις εκλογές του 2006!!!
Προφανώς ο κ. Μελάς προετοιμάζεται από τώρα για τις εκλογές του 2010 και μάλλον για αυτό τον λόγο δεν έχει αποκαθηλώσει ως όφειλε τα πανό με τις φωτογραφίες του ,των προηγούμενων εκλογών.
Τελικά ο κ. Μελάς κατηγορεί τους αντιπάλους του για ανευθυνότητα τη στιγμή που ο ίδιος δεν φροντίζει ούτε τα ελάχιστα που αφορούν την καλή εικόνα του δήμου;
Δεν είναι τυχαίο αυτό τη στιγμή μάλιστα που αρκετά αξιόλογα στελέχη του συνδυασμού του, έχουν αποστασιοποιηθεί από τις ενέργειες του και συγκεκριμένα λόγω της αξιοποίησης μόνο των συγγενών του και των ημετέρων του νυν δήμαρχου.
Καλά είναι τα λόγια για την δημιουργία του κέντρου υγείας και της μείωσης της ανεργίας στο Κερατσίνι με την δημιουργία του ραντάρ εργασίας…
Από έργα όμως κ. Μελά τι γίνεται;

Με τιμή
Γιώργος Πετρακάκος, φοιτητής
 
Top