Και ξαφνικά μεταγραφική... βόμβα από τους πρωταθλητές Ελλάδας με τον Μαρίν! Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο deal με τον Γερμανό διεθνή άσο της Τσέλσι. Ουσιαστικά μπορούμε να μιλάμε για κλεισμένη κίνηση.
Αναμφίβολα πρόκειται για έναν άκρως χαρισματικό παίκτη και όνομα πρώτης γραμμής με 16 συμμετοχές στην Εθνική Γερμανίας και 1 γκολ. Ο 27χρονος άσος της Τσέλσι, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βέρντερ Βρέμης, Φιορεντίνα, Γκλάντμπαχ, Σεβίλλη και φυσικά στους Λονδρέζους, ετοιμάζεται να φορέσει την ερυθρόλευκη και την ριγωτή.

Προορίζεται ως αντί-Ντουρμάζ. Τον Μάρκο Μαρίν τον ζήτησε ο Πάουλο Μπέντο και η πειραϊκή ΠΑΕ έκανε πράξη την επιθυμία του. Κυρίως είναι αριστερός εξτρέμ αλλά παίζει και δεξιά αλλά και ως επιτελικός μέσος.

Πέρυσι ο Μαρίν φόρεσε την φανέλα της Τραμπζονσπόρ ως δανεικός από την Τσέλσι, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2017. Είχε 29 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ.

Την σεζόν 2014-15 σε Ιταλία και Βέλγιο είχε 12 ματς και 2 γκολ. Το 2013-14 μέτρησε 30 συμμετοχές, 2 γκολ και 7 ασίστ στην Σεβίλλη με την οποία κατέκτησε το Europa League. Την αμέσως προηγούμενη, με την φανέλα της Τσέλσι, έπαιξε σε 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ. Όσον αφορά στην θητεία του στη Γερμανία, σε 116 ματς με τη Βέρντερ είχε 13 γκολ και 35 ασίστ, ενώ με την Γκλάντμπαχ ο απολογισμός του σε 72 αγώνες ήταν 12 γκολ και 28 ασίστ.

Το who is who και το... ερυθρόλευκο παρελθόν
 
Top