Νίνα Κασιμάτη : Κόμμα-Καρτέλ...το ΠΑΣΟΚ... 

 Κανέλος Λάλος: Φτάνει πια ο Γενιτσαρισμός σας...



Πόλεμος δηλώσεων ξέσπασε στο facebook μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιά, κας. Νίνας Κασιμάτη  και του π. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Πειραιά κ. Κανέλου Λάλου...

Αφορμή η ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ...στην οποία αποκάλεσε ..κόμμα-καρτέλ το ΠΑΣΟΚ :

"Μεγάλη ανατριχίλα είναι το απροκάλυπτον της αγαλλίασης μπρος στην εκλογή Μητσοτάκη κάποιων που δεν ανήκαν ποτέ στη ΝΔ. Βεβαίως ανέκαθεν εθεωρούντο δεξιοί με τις απόψεις που υποστήριζαν, κι ας αυτοαποκαλούνταν "κεντροαριστεροί" ή νωρίτερα "εκσυγχρονιστές". 
Αλλά πόσο να αρνηθεί κανείς το Είναι του; Πρόκειται για τίμιες γυναίκες του Καίσαρα που δεν τους αρκεί απλώς να είναι πια, αλλά θέλουν και να φαίνονται. Όπως φαίνεται και η κλωστή που διαπερνούσε κι ένωνε το "κόμμα-καρτέλ", πολιτικό φαινόμενο που στην Ελλάδα αφορούσε το ΠΑΣΟΚ (με την ανοχή της ανανεωτικής Αριστεράς μέχρι στις αρχές του 2000) και τη ΝΔ, από το 1996 και μετά, κατά τη ραγδαία νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη της εγχώριας Σοσιαλδημοκρατίας στα πρότυπα της ευρωπαϊκής".

Άμεση ήταν η απάντηση του π . βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ...που υπενθύμισε στην κ. Κασιμάτη ότι αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ...θα έβλεπε τη βουλή μετά κιάλια...:

"Για πληρεστερη πληροφορηση των φιλων σου θα ηταν χρησιμο να τους πεις οτι αυτο το Κομμα Καρτελ το υπηρετησες οικογενειακως πιστα μεχρι το 2011 και οτι αν δεν υπηρχε στην πολιτικη σκηνη της Πατριδας μας την Βουλη θα την εβλεπες με τα κυαλια.Φτανει πια ο Γενιτσαρισμος σας"





ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων στο facebook μεταξύ ΝΙΝΑΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ - ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΛΑΛΟΥ


 
Top