Το Μνημόνιο 3 θα είναι το Άδοξο Τέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Βράζει η Ελληνική Κοινωνία! Έρχονται Αναταραχές με βίαιες Διαδηλώσεις!
Το Μνημόνιο 3 θα είναι το Άδοξο Τέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Βράζει η Ελληνική Κοινωνία! Έρχονται Αναταραχές με βίαιες Διαδηλώσεις ! Θα πάρουν πίσω μέχρι και τον αφοπλισμό στις διαδηλώσεις της Αστυνομίας!
Και εγένετο Μνημονιο 3! Το θα καταργήσουμε Μνημονιο και Τροικα με ενα Νομο(ΣΥΡΙΖΑ)
Εγινε Μνημονιο με νεο Πονο!( για τους Ελληνες!)
Σοκ εχει προκαλεσει στους Ελληνες η κολωτουμπα του Συριζα! Σβηνοντας τις Ελπιδες για μια διαφορετική πολιτικη
εναντι των δανειστων μας!
Δεν θα περιμενε κανεις,οτι με το που θα ανεβαινε το Συριζα στην Εξουσια, θα τους ενδιέφερε και τοσο πολυ να παραμεινουν στην εξουσια!
Με το που Μοιρασαν Καρεκλες,Αξιωματα,Θεσεις και Υπουργεια, τους συνεπήρε και αυτους το μικροβιο το πως να μεινουν στην εξουσια, και να Κυβερνουν με καθε Κοστος!
Και ενω ο Ελληνικος Λαος περίμενε την Αλλαγη! Ψηφιζοντας πρωτη φορα Αριστερα, με την προσδοκια μιας σκληρης Διαπραγματευσης που θα ειχε μονο ενα σκοπο, την Διαγραφη του Χρεους! Τελικα επήλθε Συμφωνία με τους δανειστες μας,σε μια 4μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης!
Η Κυβερνηση (Συριζα) ,εστω για το θεαθήναι δεν πρότεινε ενα δημοψήφισμα που τοσο ακουγονταν στα διαφορα ΜΜΕ, οτι κατι τετοιο θα γινοταν σε περιπτωση ακαμπτης στασης της Γερμανιας! Παει και αυτο! Ονειρο ηταν! Ποια ακαμπτη Γερμανια! Το θεμα ειναι η Πανωλεθρια της Ελληνικής Κυβερνησης!
Το κλιμα ξεκινησε στραβα, κι αρχισαμε όλοι να υποπτευομαστε οτι κατι τρεχει με τον Συριζα,απο την προταση Παυλοπουλου για Προεδρος της Δημοκρατιας!
Τι δεν εχουν καταλαβει (Κυβερνηση-ΕΕ)
Οτι και να γινει ρύθμιση 100-200-300- δόσεων,για τα κοκκινα δανεια, και των ληξιπροθεσμων χρεων στην εφορια και στα ασφαλιστικα ταμεια, ο Ελληνας δεν εχει στην τσεπη του ΜΙΑ!
Εινα τοση μεγαλη η καταντια που μας εχουν φερει, που κρυβόμαστε ακομα και απο τον διαχειριστη της πολυκατοικιας,γιατι χρωσταμε κοινοχρηστα!
Δεν μπορει ενα μεγαλο μερος των Ελλήνων να πληρωσει λογαριασμους για ΔΕΗ-ΝΕΡΟ!
Πρεπει να σταματησουμε να δανειζόμαστε απο την ΕΕ, ετσι υποθηκευουμε το μελλον και των τρισεγγονων μας, θα τους χρωσταμε και θα τους πληρωνουμε οχι μονο για μια ζωη!
Τι δεν προκειται να καταφερει ο Συριζα στην Συμφωνία!
Δεν προκειτε να πατάξει την φοροδιαφυγή! Και αυτο γιατι δικαιολογημενα ο μικροεπιχειρηματιας αναγκαζετε απο το ιδιο το συστημα για να μην κλεισει η επιχειρηση του να φοροδιαφευγει!
Αυξημενο ΦΠΑ 23% και ελλειψη αγοραστικου,και καταναλωτικου κοινου, ειναι αλληλεγγυο στην Ανασφαλιστοι εργασια, και φυσικα στην συνεχισει της φοροδιαφυγής!
Δεν θα καταφερουν να μειώσουν την Ανεργια, για το πολυ απλο λογο,οτι κλεινουν περισσοτερες επιχείρησης, απο αυτες που ανοιγουν!
Δεν θα καταφερουν να κανουν διαρθρωτικες αλλαγες, και μεταρρυθμισης, π χ, ακομα και η προηγουμενη φιλομνημονιακη Κυβερνηση, απετυχε να ανοιξει ολα τα κλειστα επαγγελματα!
Τρανταχτο παραδειγμα,αν εχεις πτυχιο κουρεα απο Σχολη Εργαστηριων Ελευθερων Σπουδων, δεν μπορεις να ανοιξεις κουρειο! Και μιλαμε σημερα για ενα απλο μπαρμπερικο,
οχι για επιστημη! Και ολα αυτα για τι χρειαζομαστε μεταρρυθμισης ακομα και στο συστημα στης εκπαιδευσης,οχι μονο της δημοσια ,αλλα και της ιδιωτικη, οπως π χ την αναγνώριση των Σχολων Ελευθερων Σπουδων!
Η Αυτοκτονικες Δεσμευσης του Συριζα!
– Προαπαιτούμενο για να εκταμιευθεί η δόση είναι Οι ελληνικές αρχές να δεσμεύονται να απόσχουν από μονομερείς ενέργειες, οι οποίες θα βλάψουν τη διαδικασία.
– Επιπροσθέτως οι ελληνικές αρχές επαναβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους να τηρήσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις.
Εγκαταλείψει του Ελληνικου Σχεδιου Κουρεματος του Χρεους!
Μεγαλες Προσδοκιες Συριζα!
Η Φοροδιαφυγη και η Φοροδιαφυγη, ολο αυτο ακουμε,και αυτη ειναι η βαση του σχεδιου Συριζα! Θα κυνηγήσουν επιχειρηματιες-μεγιστανες-ολιγαρχες-πολιτικους,που φοροδιαφευγουν!
Στο στοχαστρο θα εχουν οφσορ εταιρειες,παρανομο πλουτισμο, και κεφαλαια,συναλλαγμα που εφυγαν σε ξενες τραπεζες!
Ζητηστε πρωτα απο τους Γερμανους να σας δωσουν τον Χριστοφορακο,και επειτα τα συζητάμε για τα αλλα! Εξαλλου πισω απο καθε μεγαλο Σκανδαλο σε αυτην την Χωρα, πισω κρυβονται Γερμανικες Εταιριες! Μπορη ενα Αριστερο Ριζοσπαστικο Κομμα,να γινει το φοβητρο και ο Μπαμπουλας της Φοροδιαφυγης, που για να καταφερουν κατι τετοιο,θα χρειαστουν να καταργησουν και τις προσωπικες μας ελευθεριες, και να χρησιμοποιησουν μεθοδους χειροτερους απο ενα απολυταρχικο καθεστως, κανοντας την Χωρα μια απεραντη Φυλακη!
Το Ανεκδοτο της Ημερας
Θα κυνηγήσουμε και θα παταξουμε την Φοροδιαφυγη! Θα εξαλείψουμε την Βια,και τον Χουλιγκανισμο στα γηπεδα-μαζι με τις παραγκες!
ΘΕΕ ΜΟΥ! ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!
Τι πρεπει να γινει αμεσα!
Μειωση ΦΠΑ σε ολα τα τροφιμα-σουπερ μαρκετ!
Μειωση ΦΠΑ βενζινης κινηση θερμανσης κατω του ενος ευρω!
Μειωση των Ασφαλιστικον εισφορον! σε ιδιωτικο και δημοσιο τομεα!
Μειωση των τελον κυκλοφοριας,αναλογα με την παλαιότητα του αυτοκινήτου!
Καταργηση ΚΤΕΟ στις μηχανες 125cc Εχουν τρελαθει! ΚΤΕΟ στα παπακια, να μην φτανουν σχεδον με την ασφαλεια και τα τελει κυκλοφοριας 150 ευρω το χρονο για παπακι!
Μειωση ΦΠΑ σε ολα τα οικοδομικα υλικα ,μπας και παρει η οικοδομη προς!
Ολοι Συνταξη στα 65,επαναφορα στους αγροτες στο οριο ηλικιας στα 65 απο 67 που τους επεβαλε η Κυβέρνηση ΝΔ!
Και επιστροφη του κατωτατου μισθου απο 700 ευρω και πανω!
Ποσο δικιο εχεις Συντροφε Μανωλη!
Δεν εχω να προσθεσω κατι, ο Συντροφος Μανωλης Γλέζος τα ειπα ολα! Εγω απλος για ενα θα τον διαβεβαιώσω!
Οτι οπως στην κατοχη κατεβασε την σημαια σβαστικα του κατακτητη,απο την Ακροπολη! Έτσι και εμεις,η Νεα γενια αυτου του τοπου,
αν χρειαστεί θα κατεβασουμε την Σημαια που υποδουλώνει την χώρα μας, ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
Υστερογραφο: Λαφαζανη-Στρατουλη που ειστε? Εσείς θα τα ψηφίσετε τους ορους της 4μηνης παρατασης?
οχι για να ξερουμε ποιος ειναι ο τσε γκεβαρα,και ποιος ο Συντροφος ΜΕΡΚΕΛ!
Σπυρος Πριφτης Επισημο Μελος Συριζα!
 
Top