"Νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους φίλους και τους δημότες  που στήριξαν την υποψηφιότητά μου, στις εκλογές της 18ης Μαΐου, αλλά και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, που κάτω από δύσκολες συνθήκες, άντεξαν στις πιέσεις και έδωσαν την προεκλογική τους μάχη, λέγοντας την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.
Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στους ανθρώπους που στήριξαν την πρόταση για έναν διαφορετικό  δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο συνδυασμός  ΑΝ. Α. Σ.Α. συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε  και θα συνεργαστεί για το καλό της πόλης, σεβόμενος το αποτέλεσμα των εκλογών και τη διοίκηση που  επιλέξανε οι πολίτες, έχοντας όμως παράλληλα ως στόχο να ελέγξει, να προτείνει και να συμβάλλει ουσιαστικά στα κοινά του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ενώ θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Εύχομαι ολόψυχα στο νέο Δήμαρχο κ. Χρήστο Βρεττάκο και την καινούρια Δημοτική Αρχή καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.
Προσωπικά, υπόσχομαι ότι  θα είμαι πάντοτε χωρίς διακρίσεις στο πλευρό όλων των δημοτών,για να συνεχίσουμε την ωραία προσπάθεια που ξεκινήσαμε, με αφετηρία τις εκλογές της 18ης Μαΐου".
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ
ΙΑΤΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ



 
Top