Καλημέρα. Ο Διευθυντής του σχολείου είναι γυμναστής  από τη……. Ρουμανία ?

Δεν πέρασε  στις πανελλαδικές σε καμιά σχολή στην Ελλάδα, πήγε στη Ρουμανία , «σπούδασε» …γυμναστής, γύρισε  και έφτασε Διευθυντής ?  Ο υποδιευθυντής, ο οποίος του χρόνου θα γίνει διευθυντής, είναι τεχνολόγος προερχόμενος από τα ΤΕΙ ?? 

Αυτοί φέτος ή του χρόνου θα αξιολογήσουν την ξαδέλφη καθηγήτρια φιλόλογο, η οποία  με πανελλαδικές πέρασε από τις πρώτες στη Φιλολογία    Αθηνών ?  

Η υπόθεση θυμίζει λίγο  αχθοφόρους που έγιναν …σταθμάρχες ??

Είναι αλήθεια ότι  γυμνασιάρχης του Πειραιά αξιολογήθηκε  και έλαβε βαθμολογία 19 με άριστα το 20 ?  Κατόπιν…. παύτηκε από τα καθήκοντά του,  λόγω παραπόνων του συλλόγου των καθηγητών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ??


Φίλος πήγε στο Υπ. Παιδείας να καταθέσει το πτυχίο ισπανικών του γιού του . Είναι αλήθεια ότι στο Υπουργείο Παιδείας  βρίσκονται νεαροί δάσκαλοι/ες και καθηγητές/τριες ηλικίας 25-40 ετών,  οι οποίοι/ες «αρνούνται» να πάρουν τάξη σε σχολείο ??  

Το ίδιο συμβαίνει και με «αποσπάσεις»  σε κάποια γραφεία των κατά τόπους Προϊσταμένων Εκπαίδευσης, σε Δημαρχίες, Περιφέρειες κτλ  ?? 

Οι δάσκαλοι/ες και οι καθηγητές/τριες   ηλικίας  50  με 65  δεν δικαιούνται να ξεκουραστούν λίγο σε κάποιο γραφείο και οι νεαροί να φύγουν από τα ….γραφεία και να πάρουν τάξη να διδάξουν?     Γι αυτό δε σπούδασαν ?  Αυτή είναι η αριστεία, η αξιοκρατία και η …αξιολόγηση ?

ΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ !!!  ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ  ???


Αφού η οικονομία πάει καλά, είναι αλήθεια ότι μόνο οι συντάξεις των δικαστικών (και των βουλευτών?) επανήλθαν στα επίπεδα του 2008 ??

Γι αυτούς βρέθηκε δημοσιονομικό κενό ??Ταυτόχρονα  απέκλεισαν κατηγορηματικά  13ο μισθό για τους χαμηλο-συνταξιούχους  ??  

Γι αυτούς δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό  ?

Κατηγορούν συνεχώς τον νόμο Κατρούγκαλου,  αλλά τον διατηρούν   ?? Πέντε χρόνια έχουν περάσει, γιατί δεν τον αλλάζουν ?

Έδωσαν αναδρομικά αλλά έπρεπε να γίνει συμπληρωματική δήλωση?  Τελικά ενώ υπήρχε επιστροφή,  με τη συμπληρωματική δήλωση μηδενίστηκε η επιστροφή? Κάθε συμπληρωματική χρεώνεται 100 ευρώ ?  «Κουτοπονηριές»  ???

Η 5η ΔΟΥ Πειραιά ενημερώνει φίλο μου ότι η προσφυγή είναι πράξη «απαράδεκτη»  ??  Γιατί ? Για να πάει κάποιος σ’ αυτούς για… …παζάρι ??

ΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ !!!  ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ  ???


Τι έκαναν με τους Σκοπιανούς  ?

Τι έκαναν με τον φυλακισμένο δήμαρχο Χιμάρας τον κ. Μπελέρη ?  Τον έβαλαν για ευρωβουλευτή ? Θα εγκαταλείψει δηλαδή το Δήμο Χιμάρας ?

Τι συμβαίνει με το Κόσοβο και την κατεχόμενη Κύπρο ?? 

Μιλάνε συνεχώς για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ? Για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο μιλάνε στα διεθνή  FORA ??

Έχουν παραχωρήσει ήδη το Καστελόριζο ?  Γι αυτό η ΑΟΖ με την Αίγυπτο σταματά στον 28ο μεσημβρινό στο μέσον της Ρόδου ?? Όλα θα γίνουν όπως τα είπε η κα Μπακογιάννη ?? (Απώλειες Καστελόριζο, για κατοχύρωση Ρόδου, Λέρου κτλ ??)


Παραδέχτηκαν ότι έχουμε στρατό στα νησιά και μας δημιούργησαν προβλήματα με τους Τούρκους ?

 Ενώ πριν λέγαμε ότι έχουμε μόνο δυνάμεις  εθνοφυλακής ? Οι Τούρκοι  μας κατηγορούν ότι δεν τηρούμε τη Συνθήκη για αφοπλισμό των νησιών? ?  Δηλαδή μας έφεραν σκόπιμα στο ίδιο επίπεδο παραβατικότητας με τους Τούρκους ??Άρα θα πάμε στη Χάγη με εκατέρωθεν παραβιάσεις ??  

Είναι αλήθεια ότι έχουμε συμφωνήσει, όταν οι Τούρκοι έχουν επίσημη αργία να μην κάνει άσκηση η Πολεμική μας Αεροπορία και το Πολεμικό μας Ναυτικό στο Αιγαίο «μας»?? 

 Οι τουρκικές παραβιάσεις μειώθηκαν, διότι συμφωνήσαμε να μην πετούν άσκηση ελληνικά μαχητικά  ανατολικά του 25ου  μεσημβρινού ??    

Γιατί δεν χαράζουν ΑΟΖ στο Αιγαίο  ?  Επειδή δεν χαράζουν ΑΟΖ στο Αιγαίο πληρώνουμε πρόστιμο στην Ευρωπαϊκή Ένωση ??

Την εξόρυξη φυσικού αερίου και πετρελαίου την πάνε συνεχώς  πιο πίσω χρονικά ?? Για να μη γίνει ποτέ ? Την στιγμή κατά την οποία ότι πλέει στην θάλασσα χρησιμοποιεί πετρέλαιο ?  Δηλαδή «φροντίζουν» να μην πλουτίσει ποτέ ο Έλληνας ??

Έκαναν περιορισμένη ΑΟΖ με Ιταλία  6 μίλια από τις ακτές μας  αντί 200 μίλια ή τη μέση γραμμή που λέει ο διεθνής νόμος? Για να ψαρεύουν οι Ιταλοί ψαράδες ? Υπάρχει πρόβλεψη στη συμφωνία, αν οι Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά ύδατα σε 12 ΝΜ, πάλι οι Ιταλοί θα ψαρεύουν στα 6ΝΜ από τις ακτές μας ? Αναγνώρισαν και ιστορικά δικαιώματα στους Ιταλούς? Την ώρα που οι  Ένοπλες Δυνάμεις της Ιταλίας εορτάζουν κάθε χρόνο την 30η Απρ. την κατάληψη της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης και της Ζακύνθου ? 

Λένε  ότι η πορεία της Αλβανίας και των Σκοπίων περνάει από την Αθήνα, εννοώντας το «ΒΕΤΟ», αλλά έχουν συμφωνήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μην υπάρχει «ΒΕΤΟ» αλλά πλειοψηφία ??  Μας «δουλεύουν  ψιλό γαζί» ? Οι τουρκικές ψαρόβαρκες φτάνουν  έξω από τη …Μύκονο  ?  Απαγορεύονται οι  μεγάλες ανεμότρατες  για τους Έλληνες λόγω ΕΕ , αλλά όχι για τους Τούρκους ??Οι Τούρκοι βάζουν στα σχολεία τους τη «Γαλάζια Πατρίδα» και εμείς διατηρούμε στα  μαθητικά βιβλία  το «συνωστισμό της Σμύρνης? Οι Έλληνες  έχουν εξευτελιστεί διεθνώς  με δαύτους ??

ΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ !!!  ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ  ???


ALEXIS ALEXIOU

 
Top