Δίχως ίχνος σεβασμού και ενσυναίσθησης, ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β Πειραιά, Δημήτρης Μαρκόπουλος μπήκε στο σχολείο σαν να είναι...τσιφλίκι του


Δεν χωράει ανθρώπινος νους το θράσος ενός εν ενεργεία βουλευτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που δεν δίστασε να απειλήσει δημόσια... τον καθηγητή του παιδιού του, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων γονέων.


Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, κατά την διάρκεια ενημέρωσης των γονέων, σε πασίγνωστο ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων. Ξαφνικά, ένας από τους γονείς πλησίασε καθηγητή Μαθηματικών, τον έπιασε από τον γιακά και άρχισε να τον απειλεί υψώνοντας τον τόνο της φωνής του και κάνοντας χειρονομίες. Προφανώς το περιστατικό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αφού ο εξοργισμένος γονέας είναι ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β Πειραιά, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Σύμφωνα με το news247.gr, την έκρηξη του βουλευτή προκάλεσε ο χαμηλός βαθμός του παιδιού του. Μάλιστα, δεκάδες γονείς που βρίσκονταν στο σχολείο εκείνη την στιγμή, άκουσαν τον βουλευτή να χρησιμοποιεί φράσεις όπως «θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας».

Ο καθηγητής έμεινε εμβρόντητος και κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, χωρίς να δώσει συνέχεια. Ωστόσο, για το ζήτημα ο σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολές τόσο στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου, όσο και στο σύλλογο γονέων, με το οποίο γνωστοποίησε επισήμως το ντροπιαστικό περιστατικό.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση προκαλεί εύλογα ερωτήματα σχετικά με τον βουλευτή. Άραγε ποιος του έδωσε το δικαίωμα να πηγαίνει στο σχολείο και να απειλεί τον καθηγητή, που κάνει την δουλειά του και μάλιστα μπροστά σε εκατοντάδες ζευγάρια μάτια;
 
Top