Ο Πάνος Βλάχος απάντησε με ένα story στο Instagram στις αντιδράσεις που προκάλεσε στίχος που τραγούδησε, αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Στην ανάρτησή του, ο Πάνος Βλάχος ανέφερε ότι η τέχνη του δεν έχει ποτέ σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Η τοποθέτησή του ήρθε λίγη ώρα μετά την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στον στίχο του καλλιτέχνη. «Οι στίχοι και η τέχνη μου ποτέ δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με κι εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε ο Πάνος Βλάχος στο Instagram.
 
Ο στίχος του Πάνου Βλάχου και η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη
Σε live εμφάνιση ο Πάνος Βλάχος τραγούδησε στίχο που ανέφερε «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε ανάρτησή του διερωτήθηκε αν ο τραγουδιστής καλεί «να μας σκοτώσουν» και έθεσε το ερώτημα τι θα συμβεί «αν αύριο ένα τρελός όντως το κάνει».

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλαδή “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο...”, δηλαδή να μας σκοτώσουν; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!», έγραψε ο υπουργός Υγείας. Παράλληλα, ο Άρης Πορτοσάλτε ζητούσε πληροφορίες μέσω X για το όνομα του καλλιτέχνη, σχολιάζοντας αναρτήσεις χρηστών με το βίντεο από το live του Πάνου Βλάχου. «Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες», έγραψε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.
 
Top