Χριστόφορος Τριαντάφυλλος
Κώστας Πολυχρονόπουλος - Ο "Άγιος της Νατοϊκής Αριστεράς"...
Ένας εκμεταλλευτής της αλληλεγγύης που έστησε την επιχείρηση του και πλούτισε πάνω στο όνομα της αλληλεγγύης.
Ο τύπος που έκρυψε κάτω από το χαλί το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι, που είναι η μόνιμη σίτιση τους (και εννοείται η στέγαση τους) και το μετέτρεψε σε χάπενινγκ για να διώχνουν τις αστικές ενοχές τους οι μικροαστοί, οι οποίοι πιστεύουν πως σώσανε τον κόσμο δίνοντας ένα πιάτο φαγητό.
Ο τύπος που όταν καταγγέλλαμε ότι ήταν ΜΚΟ, μας την πέφταμε οι διάφοροι υπερασπιστές του και μας λέγανε πως είμαστε συκοφάντες και τρελοί.
Ο τύπος που απέδειξε στην πράξη πως ο ρόλος των ΜΚΟ είναι βρώμικος εκ' φύσεως. Πως, όπως οι εταιρείες πυραμίδες, χρησιμοποιούν το προϊόν που προσφέρουν για βιτρίνα όταν ο μοναδικός σκοπός τους είναι ο πλουτισμός. Με την διαφορά πως εδώ πέρα δεν είχαμε ως προϊόν καλλυντικά ή ταξίδια αλλά κάτι πολύ σημαντικό, δηλαδή την αλληλεγγύη από άνθρωπο σε άνθρωπο!
Ο τύπος που μίσησαν άνθρωποι που πήγαν να βοηθήσουν, γιατί έφτανε στο σημείο να τους τρώει μέχρι και τα χρήματα στο όνομα της "αλληλεγγύης".
Ο τύπος που συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες της Νατοϊκής Αριστεράς και ειδικά σε αυτές τις δραστηριότητες που είχε να κάνει με όργιο εκμετάλλευσης των προσφύγων την στιγμή που πέφτανε όλοι πάνω τους σαν τα κοράκια και την ώρα που τρέχανε παράλληλα κάτι προγράμματα χρηματοδότησης από την ΕΕ.
Ο τύπος που συμμετείχε στην επιβολή της Ιμπεριαλιστικής ατζέντας από τα κάτω συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις κατά της Συρίας και του πραγματικού ηγέτη της Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Ο τύπος αυτός είναι ο καθρέφτης της Νατοϊκής Αριστεράς σας. Άλλος ένα σαν τα υπόλοιπα σκουπίδια που επιβάλουν από τα κάτω όλες τις πολιτικές της Παγκόσμιας οικονομικής Ελίτ και κάνανε την Αριστερά όργανο του Ιμπεριαλισμού.
Ο τύπος αυτός που λίγα χρόνια πιο πριν γινότανε ήρωας γιατί είχε αρνηθεί να βραβευτεί, ενώ λίγο καιρό πιο πριν δεχόταν με περηφάνια ένα βραβείο από την χειρότερη πρόεδρο της Αστικής Δημοκρατίας.
Είναι δικαίως ο Άγιος σας σκουπίδια.

 
Top