Διαψεύδει ο Παύλος Πολάκης πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τηλεφώνημα που έλαβε χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη, κατά το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να του διεμήνυσε σε αυστηρό ύφος πως αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα τον διαγράψει.

Η ατμόσφαιρα φαίνεται να έχει βαρύνει επικίνδυνα μεταξύ Κασσελάκη και Πολάκη μετά την Πολιτική Γραμματεία, όπου ο υπερσυντονιστής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε διαφωνία για το νομοσχέδιο. Φέρεται μάλιστα να δήλωσε πως «δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο (σ.σ. τα χωριά) και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, χωρίς να σου πουν για αυτό».

Κατά πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida.gr, αργότερα υπήρξε τηλεφώνημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον βουλευτή Χανίων κάτι το οποίο ο ίδιος φαίνεται να διαψεύδει (newsit.gr).

Πάντως, στην ομιλία του σήμερα προς την Κεντρική Επιτροπή φάνηκε να δίνει συνέχεια με νέα προειδοποίηση, καλώντας όποιον «διαφωνεί με την ψήφιση του νομοσχεδίου να σηκωθεί όρθιος και να το δηλώσει». «Είναι ζητήματα ταυτοτικά, αν όχι η Αριστερά, ποιος;» είπε χαρακτηριστικά.
 
Top