Απίστευτη καταγγελία της Προέδρου Πληγέντων από τα Τέμπη... 

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προσχώρησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023» Μαρία Καρυστιανού. 

Συγκεκριμένα η κα. Καρυστιανού αποκάλυψε ότι... την Τρίτη, πριν την εκδήλωση του συλλόγου στο Σύνταγμα, μία ομάδα γονέων πήγε στoν Άρειο Πάγο και συναντήθηκε με την  εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση η οποία, όπως είπε επιχείρησε να τους αποθαρρύνει από τον αγώνα τους να χυθεί άπλετο φως στην τραγωδία και να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στην φυλακή. 

«Θα ήθελα να γνωρίζει το πανελλήνιο ότι βρεθήκαμε μπροστά σε μία γυναίκα που μας έλεγε γιατί επιμένετε, γιατί λέτε ότι μπαζώθηκε ο χώρος του δυστυχήματος, ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, ότι αυτό που μας συνέβη κακώς μας συμβαίνει αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. 

Λες και πήγαμε να πιούμε καφέ με τη φίλη μας και δεν είχαμε απέναντί μας έναν ανώτατο εκπρόσωπο της Δικαιοσύνης και έχουμε έναν ψυχολόγο»!  

«Δεν ξέρω ποια λέξη πρέπει να χρησιμοποιήσω όταν κάποιος την τρίτη μέρα μετά το συμβάν πάει και αλλοιώνει το χώρο κι ενώ υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος από τον οποίο δεν έχει βρεθεί τίποτα και πετάει χώματα με κόκκαλα και συντρίμμια σε ένα χωράφι», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά της κας Καρυστιανού...

kontranews.gr
 
Top