Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα όπου η 43χρονη δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο πατρικό της το πρωί της Τρίτης, ενώ τρείς ημέρες πριν είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία.

Ο δράστης, το πρωί της Τρίτης, πήγε με όπλο στο πατρικό της, χτύπησε το κουδούνι και μόλις είδε την κοπέλα από το τζάμι της πόρτας πυροβόλησε, δύο φορές εναντίον της, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα στην κοιλιά και το στήθος.

Είχε φύγει από το σπίτι

Η 43χρονη, στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση τον 70χρονο, με τον ύποπτο, να εξαφανίζεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, αναζητήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο, δεν εντοπίστηκε και δεν συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες, παρότρυναν την 43χρονη να φύγει από το σπίτι όπου διέμεναν μαζί και της χορήγησαν το λεγόμενο panic button για να το χρησιμοποιήσει όποτε αισθανθεί ότι κινδυνεύει. Έτσι η 43χρονη από εκείνη τη μέρα έμενε με τη μητέρα της και τον γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν διαζευγμένη και μητέρα ενός 15χρονου αγοριού από τον προηγούμενο γάμο της και ζούσε με τον συγκεκριμένο άντρα και τον γιο της σε οικία στην Κακή Βίγλα Σαλαμίνας, ενώ είχαν σχέση τα τελευταία 7 χρόνια.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν το βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 43χρονης, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει φύγει από το νησί και ψάχνουν τις κάμερες από το λιμάνι.

Οι γείτονες άκουσαν φωνές

Υπενθυμίζεται ότι την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες οι οποίοι άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς.
 
Top