ΝΕΟ ΓΑΛΑΖΙΟ  ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΝΕΦΡΟΡΑΜΑ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΧΡΩΣΤΟΥΝ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!!

ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , το παράνομο νεφρολογικό κέντρο «Νεφρόραμα» είχε ως διαχειριστή τον αδερφό του βουλευτή, τον Παναγιώτη Λιβανό, με συμμετοχή στο κεφάλαιο 20.000 ευρώ. Εταίροι με ακριβώς την ίδια συμμετοχή σε κεφάλαια ήταν ο πατέρας του βουλευτή, Ιωάννης Λιβανός, αλλά και η Σταματίνα Ψαρά, η οποία είναι αδερφή του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Πέραμα και αδερφή του Σταύρου Ψαρρά, εκλεγμένου δημοτικού σύμβουλου με την παράταξη του νέου δημάρχου  Περάματος Γιάννη Λαγουδάκου. 

Μάλιστα  όπως προκύπτει από τα έγγραφα της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Περάματος, η κ. Σταματίνας Ψαρρά.. .που είναι "μπροστινή" στις δουλειές του αδερφού της, κ. Σταύρου Ψαρρά, Πρόεδρου της Τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ Περάματος και δημοτικού συμβούλου του Γιάννη Λαγουδάκου,  εκτός του σκανδάλου με το παράνομο Νεφρολογικό κέντρο, εμπλέκεται και σε άλλο οικονομικό σκάνδαλο με τον αδερφό της αφού οφείλουν 1.000.000 ευρώ στον δήμο Περάματος από  το μαγαζί της "ΛΙΜΑΝΑΚΙ" που βρίσκεται στο τέρμα Περάματος....

"O Περαματιώτης"

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:





 
Top