Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έξι ημέρες πριν της εκλογές ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας – Ρέντη με τον ανεξάρτητο συνδυασμό Η ΖΩΗ ΜΑΣ με επικεφαλής τον Δ. Λιντζέρη,  κ. Σταμάτης Μελλός  λέει τα πράματα με το όνομα τους τόσο για την σημερινή εικόνα που παρουσιάζει η πόλη όσο και για τον υποψήφιος Δήμαρχο Κώστα Μαραγκάκη.

κ.Μέλλο είμαστε έξι μέρες πριν την κάλπη και θα θέλαμε την δικιά σας πρόβλεψη για τον νικητή των εκλογών της Κυριακής:

Ο νικητής των εκλογών δεν θα είναι από την πρώτη Κυριακή όπως πίστευε η σημερινή δημοτική αρχή. Ήδη κατέβασαν τον πήχη και μιλούν ανοιχτά για δεύτερο γύρο. Αυτό σημαίνει πως ο Μαραγκάκης και η παρέα του βλέπει το αρνητικό κλήμα που επικρατεί για αυτούς τις τελευταίες μέρες.  Ο κ.Μαραγκάκης και η παρέα του δεν προέρχονται από παρθενογένεση. Ειδικά ο κ.Μαραγκάκης είναι 9 συνεχόμενα χρόνια αντιδήμαρχος της σημερινής δημοτικής αρχής. Το ίδιο φυσικά και οι περισσότεροι δημοτικοί του σύμβουλοι.  Αυτό σημαίνει πως έχουν μεγάλη ευθύνη για την μπαχαλοποίηση της πόλης.

Κ.Μέλλο έτσι όπως το λέτε είναι σαν η πόλη της Νίκαιας και του Ρέντη είναι τριτοκοσμική:

Τριτοκοσμική δεν είναι ακόμα αλλά αν συνεχίσουν να διοικούν την πόλη αυτοί τότε ναι, θα γίνει μιας που είναι στο όριο. Δυστυχώς η πόλη αρχίζει να θυμίζει τριτοκοσμική πόλη. Παντού σκουπίδια, οι παιδικές χαρές επικίνδυνες, τα πάρκα χωρίς παγκάκια με άθλιο φωτισμό. Μια πόλη σκοτεινή που φοβάσαι να κυκλοφορήσεις μετά την δύση του ηλίου. Έχουν όμως το θράσος να κοροϊδεύουν τον κόσμο για μια πόλη ψηφιακή και οικολογική που υπόσχονται. Αλήθεια τόσα χρόνια ο κ.Μαραγκάκης ως αντιδήμαρχος γιατί δεν εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο για ψηφιακές και οικολογικές αλλαγές;. Λένε ψέματα στον κόσμο για να κρατηθούν στην εξουσία και μόνο. 

Εσείς τι διαφορετικό θα κάνετε;

Εμείς έχουμε καταρτήσει ένα σοβαρό πρόγραμμα αλλά και το πως θα βρούμε τους πόρους για τις μεγάλες επεμβάσεις που χρειάζεται η πόλη μας. Ο Δ.Λιντζέρης, είναι έμπειρος, γνώστης των ευρωπαϊκών πόρων και απορρόφησης του ΕΣΠΑ. Εκτός από τα μεγάλα έργα που χρειάζεται η πόλη, χρειάζονται και άλλα πόλα. Ενδικτικά θα σας αναφέρω κάποιες από τις εξαγγελίες του επικεφαλής μας.

Επιστροφή του ΕΦΚΑ στην Νίκαια χωρίς να επηρεάζει αυτού του Ρέντη.

Άμεση επανίδρυση της Δημοτικής αστυνομίας με συνεχές περιπολίες σε όλες τις γειτονιές του Ρέντη και της Νίκαιας.

Επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας σε όλη την Νίκαια και στον Ρέντη. Πλέον η συγκοινωνία θα φθάνει έως την άνω Νεάπολη.

Θεσμοθέτηση αντιδημαρχίας Ρέντη με έδρα το δημοτικό κατάστημα Ρέντη που θα λύνει όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται στην πόλη και δεν θα ψάχνει ο δημότης τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για το κάθε πρόβλημα του. Ο αντιδήμαρχος Ρέντη θα είναι αυτός που θα συντονίζει όλες τις υπηρεσίες για τα προβλήματα του Ρέντη και θα δίνει λύσεις ώστε ο δημότης να μην γίνεται μπαλάκι. Θα γνωρίζει που θα απευθυνθεί.

Καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου με διεκδίκηση νέων προσλήψεων. 

Άμεση ανακατασκευή πάρκων και παιδικών χαρών. Είναι πραγματικά σε άθλια κατάσταση . Οι τομές που χρειάζεται η πόλη είναι πολλές και η σημερινή δημοτική αρχή είναι κουρασμένη. Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα άλλο, απλά διεκδικούν για άλλη μια φορά την εντολή του λάου μόνο και μόνο για να κρατήσουν τις καρέκλες τους. Δεν είναι τυχαίο που ο Γιώργος Ιωακειμίδης μεταπήδησε στην Περιφέρεια. Κουράστηκε το κατάλαβε και έφυγε, σε αντίθεση με τον Μαραγκάκη και την παρέα του που παραμένουν λέγοντας ψέματα στους δημότες της πόλης. Για να καταλάβετε ο κ.Μαργκάκης είναι υποψήφιος Δήμαρχος και δεν έχει ακόμα παραιτηθεί από την αντιδημαρχία για να μην χάσει την χρηματική μηνιαία αποζημίωση.  Από θέμα και μόνο ηθικής θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από αντιδήμαρχος. Αυτό δείχνει το πόσο εξουσιομανής είναι. 

Κ.Μέλλο, τι μήνυμα θέλετε να στείλετε στους ψηφοφόρους μια εβδομάδα πριν την κάλπη:

Την Κυριακή επιλέγουμε για το αν η πόλη μας, μείνει στάσιμη και κουρασμένη η για το αν βγει στην εξωστρέφεια. Καλώ τους συνδημότες μου να κάνουν την σωστή επιλογή για να πάμε μαζι την πόλη μπροστά. Τους είδαμε τόσα χρόνια και τους ξέρουμε. Δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν στην πόλη. Τους ζητώ να έρθουν μαζί στην μεγάλη αλλαγή με νέο Δήμαρχο τον Δημήτρη Λιντζέρη, και τους ζητώ τον ένα από τους 4 σταυρούς για να τους εκπροσωπήσω στο νέο δημοτικό συμβούλιο. 


 
Top