Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα, παιδική χαρά είναι σε Κασσελάκια έκδοση. Μόλις πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή η βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα, και έφτυσε κατάμουτρα όλους τους ψηφοφόρους του κόμματός της λέγοντας ότι ψήφισε τον εκλογικό συνδυασμό δεξιού δημάρχου. (Μιλάμε ότι και στην περίπτωση αυτή “θριάμβευσε” η πολιτική αντίληψη του Τσίπρα που χάρισε άκοπα μια βουλευτική έδρα, έναν παχυλό μισθό και τα υπόλοιπα βουλευτικά προνόμια σε ένα πορωμένο αντιΚΚΕ πρόσωπο).

Σήμερα εμφανίστηκε άλλο ΣΥΡΙΖΑίο κελεπούρι. Αυτή την φορά πρόκειται για την βουλεύτρια, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίνα Κασιμάτη. Αυτή με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικαίωσης έγραψε ότι στηρίζει στο Πέραμα τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ, στις σημερινές αυτοδιοικητικές εκλογές Γιάννη Λαγουδάκο.

Προέκυψαν αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και η Νίνα Κασιμάτη κλείδωσε τον λογαριασμό της στο f/b όπου έκανε την συγκεκριμένη αναφορά.

Καρφί δεν μας καίγεται για το μπάχαλο που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε αρκούμαστε σε μια μικρή ιστορική αναφορά: Η Νίνα Κασιμάτη ξεκίνησε σαν πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του. Ηταν από τους “κηπουρούς” του ΓΑΠ που τον θεωρούσε πολιτικό πρότυπο της, δείχνοντας την λατρεία της προς τον πρώην πρωθυπουργό με γλοιώδης τρόπο. «Ο Γ. Παπανδρέου είναι ο ηγέτης με την ιστορική μνήμη, την ιδεολογική δομή και αισθητική, την αποφασιστικότητα και ειλικρινή συλλογική θεώρηση», είναι μια απ’ τις περασμένες χαρακτηριστικές δηλώσεις της. Στην πορεία αποτέλεσε ένα από τα άτομα του στενού πυρήνα του Τσίπρα ένα πρόσωπο που είχε αναλάβει κομβικό ρόλο στην “διεύρυνση” και “ανανέωση” του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις Κασσελάκιες εποχές, βλέπουμε πώς η κ. Νίνα Κασιμάτη εννοεί την “διεύρυνση” και “ανανέωση” του κόμματός της.

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

 
Top