Ευχαριστώ από καρδιάς τους δημότες της Νίκαιας και του Ρέντη, που με την ψήφο τους στήριξαν την υποψηφιότητά μου και την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση πολιτών  «Η ΖΩΗ ΜΑΣ». Η εμπιστοσύνη και η αγάπη που μας έδειξαν, αντανακλά την αποδοχή τους και την εμπιστοσύνη τους σε εμάς και την προσδοκία τους, ο ιστορικός μας Δήμος να βγει απ’ την στασιμότητα και την υστέρηση, τη μικροπολιτική διαχείριση και την ψηφοθηρία. 

Η δραματικά μεγάλη αποχή καθόρισε εν πολλοίς το αποτέλεσμα. Ψήφισαν μόλις 3 στους 10 συμπολίτες μας, κάτι πρωτοφανές για την πόλη. Με απούσα την κοινωνία, οι δομημένοι μηχανισμοί βρέθηκαν στο προσκήνιο για να εξυπηρετήσουν προσωπικούς και μικροπολιτικούς στόχους.

Παρόλα αυτά η φωνή, ο λόγος και η παρουσία της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών Νίκαιας -Ρέντη «Η ΖΩΗ ΜΑΣ», τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα. Οι θέσεις και οι προτάσεις μας για μια ανθρώπινη και σύγχρονη Νίκαια, για έναν ανθρώπινο και σύγχρονο Ρέντη άφησαν το αποτύπωμά τους. Η πολιτική ελαφρότητα, οι απαίδευτες διαχειριστικές πολιτικές αλλά και η δογματική αγκύλωση και οι ξεπερασμένες αντιλήψεις, δεν αποτελούν κατάλληλες συνταγές για να κερδηθεί το παρόν και το μέλλον.

Η απόφαση των πολιτών που προσήλθαν στην κάλπη είναι βέβαια απόλυτα σεβαστή. Η μάχη για μία καλύτερη Νίκαια και έναν καλύτερο Ρέντη θα είναι συνεχής. Εμείς θα είμαστε πάντα παρόντες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

¨Η ΖΩΗ ΜΑΣ"

 
Top