Δήμος Κορυδαλλού: Η Μαρία Τσάκαλη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό  “Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός” του Στέφανου Χρήστου

 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Στέφανος Χρήστου δήλωσε για την υποψηφιότητα της Μαρίας Τσάκαλη:
 
“Με χαρά καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, μία νέα γυναίκα που με περίσσια διάθεση έρχεται κοντά μας, να αγωνιστεί για τον τόπο μας, την Τσάκαλη Μαρία.
 
Είναι απόφοιτη του 3 ΓΕΛ Κορυδαλλου καθώς και του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
 
Συνέχισε τις σπουδές της και έλαβε μεταπτυχιακή  εξειδίκευση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Διοικητικού Δικαίου και έργων μέσω συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο.
 
Αγαπάει πολύ τον τόπο που μεγάλωσε και θέλει να τον βλέπει συνεχώς να εξελίσσεται σε θέματα υποδομών και υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας αλλά και για τα παιδιά μας.
 
Έχοντας ως βάση αυτές τις γνώσεις και σε συνδιασμό με την έως τώρα εργασιακή της εμπειρία πιστεύει ακράδαντα πως μπορεί να προσφέρει τα βέλτιστα και να δει έναν Κορυδαλλο να αναγεννάται μέσα από την προσπάθεια όλων και τη θετική μας διάθεση γιατί αυτός ο τόπος το αξίζει! Είναι χρέος μας, να σταματήσουμε να τον αφήνουμε έρμαιο σε χέρια που αδυνατούν να τον φροντίσουν .
 
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως έχει έργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον μεσιτικό κ χρηματοοικονομικό τομέα και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον τουριστικό τομέα στο κομμάτι του business development με στόχο την εξέλιξη της τεχνολογίας στα ξενοδοχεία .
 
Παράλληλα ασχολείται με την αρθρογραφία και με τον εθελοντισμό σε ζητήματα που αφορούν τη μετανάστευση και την προσφορά πολιτικού ασύλου.
 
Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, που διάλεξε να εργαστεί για τον τόπο μας και να θέσει υποψηφιότητα μαζί μας με τον Συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά καθώς ξέρει ότι είναι η μόνη λύση για να ανεβάσουμε και πάλι ψηλά τον Κορυδαλλό και να φτιάξουμε τον Δήμο-Βοηθό για όλες τις ευαίσθητες ομάδες αλλά και για κάθε Κορυδαλλιώτη.”


 
Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κορυδαλλού, Μαρία Τσάκαλη δήλωσε σχετικά:
 
“Χαίρομαι πολύ που πλαισιώνομαι από νέους ανθρώπους που μόνο σκοπό έχουν να προσφέρουν με αγάπη στον τόπο που μεγάλωσαν!
Περπατάμε χέρι χέρι για να φτιάξουμε τον Κορυδαλλό που μας αξίζει, για να τον υπηρετήσουμε και πάλι, ξανά από την αρχή! Καλή μας επιτυχία!”
 
Top