Φίλες, Φίλοι,

Γεννήθηκα στο Κερατσίνι, τον Δεκέμβριο του 2004, όπου μεγάλωσα και ζω μέχρι σήμερα. Φοίτησα στο Δημοτικό της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, στο 1ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Κερατσινίου.

Είμαι φοιτητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία, γράφοντας σε διάφορα site και έχοντας εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό ξεκινησε οταν από πολύ μικρός υπήρξα αθλητής πόλο, στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στην συνέχεια στα Παιδοεφηβικά τμήματα, έως και στην ομάδα Νέων Ανδρών, κερδίζοντας διακρίσεις και πρωταθλήματα.

Στα 18 μου χρόνια πήρα την απόφαση να κατέβω για Δημοτικός Συμβούλος με τον Τάσο Μύτογλου, γιατί θεωρώ ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούμε και οφείλουμε να ασχοληθούμε ενεργά και να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στην πόλη μας, με βάση τις καινοτόμες δράσεις,ιδέες και προτάσεις που εμπεριέχονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Πιστεύω στο όραμα και στην δυνατότητα του Υποψήφιου Δημάρχου Τάσου Μύτογλου για την αλλαγή στην πόλη μας. Θέλω και θα συμβάλλω όσο μπορώ, για να είμαι μέρος της αλλαγής που θα έρθει στην πόλη που μεγάλωσα και ανδρώθηκα!

Στις 8 του Οκτώβρη ζητώ  από τους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και την ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ να προσέλθουν στην κάλπη και να ψηφίσουν για τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ και το μέλλον μας σε αυτή.

Με Δήμαρχο τον Τάσο Μύτογλου.

Με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ “EΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”.

Με τους ΝΕΟΥΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.



 
Top