ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ....

 Αγαπητοί Διαχειριστές,

Είμαι δημότης του δήμου Νικαίας -Ρέντη και θέλω αν μου επιτρέψετε να κάνω ένα σχόλιο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Το σχόλιο μου αφορά την αστεία περίπτωση του υποψήφιου δημάρχου της δεξιάς στον δήμο μας κάποιον.... Μαραφκάκη αν θυμάμαι σωστά.

 Αυτός ο φουκαράς αφού τα βρήκε μπαστούνια και  βλέπει ότι παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να χάσει τον δήμο από τον Δημήτρη Λιντζέρη... διαδίδει μέσα στην απελπισία του ότι στον δεύτερο γύρο θα είναι με το ΚΚΕ γιατί έτσι νομίζει ότι τον συμφέρει...

Δεν θα πω πολλά και δεν θα κάνω κατάχρηση του χώρου σας αλλά  αντί απάντησης στο κύριο Μαραφκάκη θα  αναφέρω τι λένε οι στοιχηματικές εταιρείες για το θέμα. 

Και αναφέρομαι σε αυτές επειδή είναι μακράν πιο αξιόπιστες στα προγνωστικά τους από τον οποιοδήποτε Μαραφκάκη...

Οι στοιχηματικές εταιρίες λοιπόν, δεν σκορπούν χρήμα. Διαφορετικά θα είχαν κλείσει. Έτσι δίνουν προγνωστικά αποτελεσμάτων. Ακόμα και για τις δημοτικές εκλογές. Στον Πειραιά, για παράδειγμα, το ποσοστό του Μώραλη είναι για νίκη 1.01. Όπως του Παχατουρίδη για τον Δήμο Περιστερίου. Ποντάρεις 100 Ευρώ για να έχεις κέρδη μόλις ΕΝΑ.  

Μέχρι χθες τον εκλεκτό και αρεστό του απερχομένου Δημάρχου Ιωακειμίδη (εκεί τον δίνουν για την περιφέρεια με ποσοστό 15, έναντι 1.01 του Χαρδαλιά!) , κάποιον Μαραφκάκη τον είχαν με ποσοστό νίκης από την πρώτη Κυριακή με 1.10. 

Τώρα πήγε στο 1.35 . Με τον Λιντζέρη δεύτερο με 3.75 .

 Που σημαίνει απλώς…..ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. Άλλο αν οι οπαδοί του Μαραφκάκη διαδίδουν πως είναι δεύτερο το ΚΚΕ. Είπαμε. Δεν πετάνε τα λεφτά τους οι στοιχηματικές. 

Το ΚΚΕ με Παναγιώτη Κατηφέ είναι 3ο μακράν με απόδοση 10 ! 

Ας ποντάρει εκεί τα χρήματα το αρ5στερ-6 κόμμα και  ΠΟΕ ΟΤΑ να γίνουν πλούσιοι….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ


 
Top