ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΤΑΖΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΡΟΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΙΤΕΡΗ ....

Αγαπητοί Διαχειριστές,

Δυστυχώς  εδώ στο Πέραμα εν έτει 2023 κάποιοι ζούνε ακόμα στην εποχή των ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΩΝ που θυμούνται την πόλη μόνο στις εκλογές και σκαρφίζονται οτιδήποτε περνάει από το μυαλό τους ώστε να ξεγελάσουν ακόμα μια φορά τους δημότες και να εξασφαλίσουν την καρέκλα και τον μισθό του Δημάρχου μιας και οι ίδιοι είναι ΑΕΡΓΟΙ...

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο γνωστός ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ της πόλης, Γιάννης Λαγουδάκος που με τακτικές του 1950 προσπαθεί να υφαρπάξει την ψήφο των δημοτών Ρόμα της πόλης με ψέματα και υπόσχοντας  σε αυτούς παρανομίες!

Ο Γιάννης Λαγουδάκος προκειμένου να ξεγελάσει και τους Ρομά της πόλης του Περαμάτος υπόσχεται ότι θα νομιμοποιήσει  καταπατημενο Οικόπεδο που ανήκει στον γνωστό Ρομά τραγουδιστή, ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΙΤΕΡΗ και το οποίο  δεν επιτρεπει τον ομαλο πολεοδομικό σχεδιασμό της Πολης μας διοτι βρίσκεται πάνω. σε δρομο !!!  

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Λαγουδάκος κατά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη  προσπαθεί με τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του να "πείσει" τον Βασίλη Παιτέρη πως εισηγείται στον Πατούλη να νομιμοποιήσει το αυθαίρετο ου που κλείνει τον δρόμο στο Άνω Πέραμα...

Το θέμα το ανέδειξε ο Ανεξάρτητος υποψήφιος  Δήμαρχος , Δημήτρης Γκανάς με ανάρτηση του στο FB, τονίζοντας ότι ο ίδιος αρνήθηκε στον Βασίλη Παιτέρη να δεχθεί το αίτημα για νομιμοποιήση του αυθαίρετου του χάριν της ψηφοθηρίας.. 

Όμως ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ του Περαμάτος, Γιάννης Λαγουδάκος τάζει λαγούς με πετραχήλια στους Ρομά  και στον Βασίλη Παιτέρη γνωρίζοντας ότι όσα τους υπόσχεται είναι παράνομα και εις βάρος της πολύπαθης πόλης του Περάματος..

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Γκανά και δείτε το σχετικό βίντεο με τον Μαυρογυαλούρο του Περάματος, Γιάννη Λαγουδάκο...

"Ο Περαματιώτης"



Η ανάρτηση του ανεξάρτητου Δήμαρχου και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ,  ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΑΝΑ που ανέδειξε το θέμα:



Η ανάρτηση του ανεξάρτητου Δήμαρχου και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ,  ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΑΝΑ που ανέδειξε το θέμα:

Πριν 40 περιπου ημερες με επισκέφθηκε στο Γραφειο του συνδυασμού μας ο Κος Παιτερης!!!  
Μου ειπε οτι θα ειμαι ο επόμενος Δημαρχος και μου ζητησε να  του υποσχεθω πως  ως Δημαρχος θα τον βοηθησω να βαλει ρευμα και νερο,  σε ενα οικοπεδο με παράγκα που εχει στο  ανω Περαμα!!!  
Ως ανταλαγμα της εξυπηρετησης αυτης,  αυτος θα μεσολαβουσε να με ψηφήσουν  ολοι οι ρομά  της πολης μας!!! 
Εγώ δεν δεχθηκα καμια κουβεντα, ουτε την μεσολαβηση του και μετα λιγες ημερες τον ειδα  στα εγκαίνια του δρομου που εγκαινιαζε ο Κος Πατουλης στο ανω Περαμα.
Οπως διαπιστωνετε στο βιντεο,  συνοδεύεται  απο τον πρώην Δημαρχο και ξανα υποψηφιο,  κο Λαβουτακο, που φαίνεται  στο Βιντεο να συνομιλεί  με τον Περιφεριάρχη λεγοντας του που ειναι το οικοπεδο του Κου Παιτερη!! 
Του το εκανε ημιεπισημο το Οικοπεδο αναφεροντας το στον κο Πατουλη!!!
Να τονίσω οτι το συγκεκριμένο καταπατημενο Οικόπεδο δεν επιτρεπει τον ομαλο πολεοδομικό σχεδιασμό της Πολης μας διοτι ειναι επανω σε δρομο !!!  
Ο συνδυασσμος μας και εγω προσωπικά δεν κανουμε καμια  παραχώρηση  για κανεναν  σε βαρος της πολης μας προκειμενου να παρουμε τους ψηφους των ρομά  της πολης μας, η ο,τι αλλο!! 
Ακομη θελω να διαπιστώσετε  ποιοι ειναι αυτοι που προκειμενου να εκλεγουν Δημαρχοι ταζουν τα παντα στους παντες  και  παρέχουν  τις διευκολύνσεις  που εγώ δεν έκανα !!"
 
Top