Ο συνδυασμός μας «Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» ανακηρύχτηκε και επισήμως από το Πρωτοδικείο Αθηνών για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Το ψηφοδέλτιό μας με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό και τη συμμετοχή 213 υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων αποτελεί ένα σύνολο ανθρώπων, μία ομάδα προσωπικοτήτων που αγαπούν την Αττική, θέλουν να προσφέρουν σε αυτήν και θα δουλέψουν για να αλλάξουν την εικόνα της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας προς το καλύτερο.

Η παράταξή μας διαθέτει ενεργούς πολίτες με γνώση, εμπειρία στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, νέα παιδιά με όρεξη και όραμα για την Αττική του αύριο και αποτελεί τη μοναδική πραγματικά αυτοδιοικητική επιλογή στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

Ευχαριστούμε θερμά όσους είναι δίπλα μας σ’ αυτήν την πορεία και καλούμε όλους τους κατοίκους της Αττικής να ακούσουν τις θέσεις μας, να μας γνωρίσουν μέσα από τις προτάσεις μας και τα έργα μας ως διοίκηση και να ψηφίσουν έχοντας ως προτεραιότητά τους το καλό του τόπου τους, τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, την αλλαγή στη ζωή τους και το μέλλον της νέας γενιάς.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου η Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση είναι η παράταξη που έχει όραμα, γνώση, εμπειρία, σχέδιο, θέληση και αποφασιστικότητα να κάνει την Περιφέρεια Αττικής πρότυπο για να ζει και να εργάζεται ένας σύγχρονος άνθρωπος.

#Ψήφισε για τον τόπο σου και όχι για το κόμμα σου#

#Με τον Σγουρό#

#Συνέπεια λόγων και έργων#



 
Top