Δημόσια συγγνώμη ζητά τώρα ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε προχθες το βράδυ στο Ζάππειο, τη στιγμή που η Ελλάδα θρηνούσε τους δύο ήρωες πιλότους του Canadair και μια ολόκληρη πόλη, η Νέα Αγχίαλος, έτρεχε να σωθεί από τις εκρήξεις πυρομαχικών στην 111 Πτέρυγα Μάχης.

Ο κ. Πατούλης απέδωσε το επίμαχο γεγονός στην κακιά στιγμή και στην πίεση των απόδημων Ελληνίδων, οι οποίες συναντήθηκαν για έβδομη φορά στην Αθήνα. «Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη», τόνισε σε ανάρτησή του στο Facebook ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετά το βίντεο που κυκλοφορησε και τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών που κατέκαιγαν τη χώρα. Και πρόσθεσε: «Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου».

Ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο. Κάποια στιγμή, όταν το κέφι «άναψε», υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο...

Το τάιμινγκ ωστόσο που επέλεξε να το κάνει αυτό ο περιφερειάρχης Αττικής, με τις πυρκαγιές ανά την επικράτεια να μαίνονται, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε ερώτηση αν ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να στηρίζεται από τη ΝΔ, συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Δείτε το βίντεο:
 
Top