Της Ιωάννας Υψηλάντη

Λυσσάξανε! Φρίκαραν!

Εκτός εαυτού οι Δυτικοί με τον... άψογο χειρισμό του Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμήρ Πούτιν, στην χθεσινή ανταρσία του Βάγκνερ, που έφερε την χώρα, στα πρόθυρα μιας αιματηρής σύγκρουσης, χαμένης από χέρι, για τον εμπνευστή της.
Οι ηγέτες όλων των χωρών της Δύσης παρακολουθούσαν με αγωνία κάθε λεπτό της αντιπαράθεσης, ελπίζοντας να δουλέψουν οι χρηματοδοτούμενες, από την Δύση, οργανώσεις και ΜΚΟ, στο έδαφος της Ρωσίας, ώστε να συμπαρασύρουν και μεγάλο μέρος των πολιτών, σε μια νέα πολύχρωμη επανάσταση.
Τα Δυτικά ΜΜΕ, μέσω "αναλυτών" και "ειδικών" έσταζαν χολή, αποκαλώντας τον Ρώσο Πρόεδρο "αδύναμο", "χωρίς κύρος", αλλά ταυτόχρονα και "ολοκληρωτικό" το πολιτικό σύστημα της χώρας, που συνεχώς επανεκλέγει τον Πούτιν, ως Πρόεδρο της Ρωσίας, προς απογοήτευση τους. Μία σύγκριση με τα δικά τους καλπονοθευτικά συστήματα και τα ανελεύθερα σχέδια, που επιβάλλουν, στους πολίτες, θα τους ήταν χρήσιμη!
Η ενότητα τόσο του πολιτικού και στρατιωτικού συστήματος, αλλά, κυρίως, του λαού της Ρωσίας, που στάθηκε στο πλευρό του Προέδρου του, έσβησε τις χρόνιες ελπίδες, για ανατροπή του.
Επιβεβαίωσε την αποδοχή και την στήριξη των πολιτών, στο πρόσωπο του και στην πολιτική του και τον εδραίωσε στην θέση του απόλυτου ηγέτη,
Ολα τα σχόλια των ηγετών της Δύσης, που καταρρέει, από τις ίδιες τις αποφάσεις της, όλες οι προσδοκίες για μια χαρά εκδίκησης, που δεν ήρθε, καταδεικνύουν και το ποιόν των ανίκανων και υποταγμένων υπηρετών των ΗΠΑ.
 
Top