Η υποψήφια βουλευτής με την «Πλεύση Ελευθερίας», Μαργαρίτα Καζάκου, καταγγέλλει πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε αλλαγή στη λίστα των υποψηφίων του κόμματος στη Β’ Πειραιά κάτι το οποίο δεν είναι θεμιτό.

Η πρώτη σε ψήφους (4.401) του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας στην εκλογική Περιφέρεια της Β’ Πειραιά στις εκλογές της 21ης Μαΐου Μαργαρίτα Καζάκου έγραψε:

«ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ… και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ…!!!».

Η Μαργαρίτα Καζάκου έκανε επισήμανση τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έτσι ώστε να ενημερωθεί η ίδια για το περιεχόμενο της ανάρτησής της και σίγουρα αν ισχύουν τα όσα καταγγείλει τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν εκ νέου αντιδράσεις.

Πληροφορίες για την ώρα, οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει προχωρήσει σε αλλαγές στις λίστες κι άλλων εκλογικών περιφερειών.

iskra.gr


 
Top