Της Ιωάννας Υψηλάντη
Η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοιμάζει ένα πακέτο οικονομικής βοήθειας για την Ουκρανία ύψους... περίπου 50 δισ. Ευρώ, σύμφωνα με το Μπλούμπεργκ.
"Σύμφωνα με πηγές που είναι εξοικειωμένες με το σχέδιο, μια προσφορά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ, θα βοηθήσει στη χρηματοδότηση των σημερινών δαπανών της ουκρανικής κυβέρνησης και την πληρωμή για επείγουσες προτεραιότητες ανάκαμψης", αναφέρει η έκθεση.
Αλλά το πιο σημαντικό βρίσκεται, στο τέλος.
Το πακέτο θα πρέπει να χρηματοδοτείται από την συνεισφορά των κρατών μελών και όχι από δάνεια της αγοράς.
Σύμφωνα με πηγές, το πακέτο έχει σχεδιαστεί για τις πληρωμές των μισθών, των συντάξεων και της χρηματοδότησης ορισμένων δημόσιων υπηρεσιών για έξοδα που σχετίζονται με την αποκατάσταση βασικών υποδομών.
Καταλάβατε ""Ευρωπαίοι" μου;
Οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών φόρτωσαν σε ΕΜΑΣ την ύπαρξη της Ουκρανίας!
Εφεξής, ΕΜΕΙΣ θα πρέπει να πληρώνουμε συνεισφορές, για τις συντάξεις, τους μισθούς και άλλα κοινωνικά έξοδα των Ουκρανών.
Δεν ήταν η ίδια η ΕΕ που ήθελε να ξωπετάξει την Ελλάδα, από μέλος της Ευρωζώνης, αντί ενός εφάπαξ ποσού 50 δισεκατομμυρίων, το 2015;; Τότε δεν μας φόρτωσαν με το τρίτο Μνημόνιο, για να κλέψουν ολόκληρη την χώρα;
Ε, τώρα, θα δίνει 50 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο, από την τσέπη μας, σε μια πτωχευμένη και κατεστραμμένη χώρα, που δεν είναι καν μέλος της!
Αυτήν την Ευρώπη της "αλληλεγγύης" αγαπάτε και ψηφίζετε τους ντόπιους πολιτικούς εκπροσώπους της, που σηκώνουν χεράκι, λέγοντας "ναι σε όλα!"
Πληρώστε τώρα για το ΟυκροΡάιχ!

 
Top