Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο Τζορτζ Σόρος σχεδιάζει να αγοράσει την χρεοκοπημένη Vice Media σε αξία περίπου 400 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένα μέσο που ξεπεράστηκε απο την σύγχρονη Woke πραγματικότητα με αποτέλεσμα οι θεατές να της γυρίσουν την πλάτη.

Η Vice Media, η οποία κάποτε είχε αποτίμηση 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πρόκειται να εξαγοραστεί μετά από πτώχευση σε αποτίμηση περίπου 400 εκατομμυρίων δολαρίων από την Fortress Investment Group και τη Soros Fund Management, σύμφωνα με τη Wall Street Journal . επικαλούμενη άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Το Vice, αναδύθηκε από τις στάχτες με την εικονοκλαστική, αντικουλτούρα πρόσοψή του και στη συνέχεια προσπάθησε γρήγορα να υποκαταστήσει το κατεστημένο των μέσων ενημέρωσης και να μπει κι αυτό στο φαγοπότι εκατοντάδες εκατομμυρίων. (όλα τα συστημικά ΜΜΕ χρηματοδοτούνται).

Το 2017, μετά από έναν γύρο χρηματοδότησης από την εταιρεία ιδιωτικών μετοχών TPG Group, η Vice είχε αξία 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Εκείνη την εποχή, η εταιρεία συνειδητοποίησε ότι για να συνεχίσουν να ρέουν τα χρήματα, θα έπρεπε να περιορίσει τους εναλλακτικούς τρόπους της και γρήγορα έγινε μια κλασική Woke με ορθή πολιτική των ρεπορταζ της… χάνοντας τους περισσότερους από τους θαυμαστές της στη διαδικασία…

Αυτή είναι η κατάληξη των ΜΜΕ που δεν διαφέρουν το ένα με το άλλο, τότε κερδίζει αυτό που έχει κάνει τις καλύτερες συνεργασίες. Σε αυτό το σημείο είναι που επιβιώνουν μόνο τα μεσαία συστημικά ΜΜΕ με λίγο προσωπικό και με μικρές συμμαχίες. Το Vice δεν έχει κανένα μέλλον στα χέρια του Τζορτζ Σόρος, καθώς ο ρόλος του θα είναι καθαρα προπαγανδιστικός.
 
Top