Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μήπως δεν είναι μια απλή παγκόσμια μόδα,
μια ανίατη ασθένεια, που απλά θα τελειώσει τον
...

«Καταστήματα Disney: Έφθασε η Συλλογή Παιδικής Μόδας Pride 2023
Γιορτάστε την υπερηφάνεια (Pride) με έναν μαγικά πολύχρωμο τρόπο.
Η συλλογή Disney Pride που δημιουργήθηκε από μέλη και υποστηρικτές LGBTQIA+ (ΛΟΑΤΚΙΑ+κ.λπ.). Ολο το χρόνο.
Η Walt Disney συνεργάζεται περήφανα με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την υποστήριξη της κοινότητας LGBTQIA+ (ΛΟΑΤΚΙΑ+κ.λπ.) παγκοσμίως.
»

Αυτή είναι η διαφήμιση της Νέας Συλλογής Παιδικής Μόδας Walt Disney 2023 (New Collection 2023) υπέρ της LGBTQIA+ (ΛΟΑΤΚΙΑ+κ.λπ.) κοινότητας.
Ασταμάτητα κι ακούραστα θα επαναλαμβάνουμε ως "εμμονικοί συνωμοσιολόγοι" και "ψεκασμένοι", πως όλη αυτή η προπαγάνδα που έχει πλήξει κυρίως το πολιτικό σύστημα (τόσο τα δεξιά κόμματα, όσο και τα κόμματα της Νατοϊκής αριστεράς), δεν έχει σκοπό να εγγυηθεί δικαιώματα σε κανέναν!
Ο σκοπός κι ο στόχος είναι να ενσταλάξει στο μυαλό των πολιτών, με πρώτα τα παιδάκια, τη νέα "ιδεολογία" που επέλεξαν οι παγκοσμιοποιητές.
Θύματά τους κι οι ομοφυλόφιλοι, που δεν διαθέτουν την οικονομική άνεση ν' αγοράζουν παιδιά (παρένθετες "μητέρες"), να "υιοθετούν"-αγοράζουν, να πουλάνε καλλιτεχνική & πολιτική καριέρα.
Τα πολιτικά κόμματα, οι υποψήφιοι των δεξιών κι αριστερών κομμάτων (μπροστά στις εκλογές 25 Ιούνη 2023), τουλάχιστον ας είχαν την αξιοπρέπεια να αφήσουν τα παιδιά μας ήσυχα κι ας μην χρησιμοποιούσαν ΟΛΑ ως προεκλογικές υποσχέσεις αυτά τα "δικαιώματα", αφού δεν διαθέτουν "ούμπαλα" να πουν ΟΧΙ στις εντολές των ελίτ της "πολιτισμένης" δύσης: Χρήματα, όπλα, κοκαΐνη & βαζελίνη!

Αυτή είναι η νέα παγκοσμιοποιητική θρησκεία που περνά από τη λατρεία ΛΟΑΤΚΙ+κ.λπ. (LGBTQIA+)... Επιτέλους! όλοι ενωμένοι! Τέρμα τα μίση και τα πάθη! Φαίνεται ότι ο  νέος  Πρέσβης τους ενώνει όλους, πίσω του! Σημειώνει εύστοχα ο Γιάννης Ραχιώτης   «Gay pride με τον Αμερικανό πρέσβη... Ο νέος Πρέσβης τους ενώνει όλους, πίσω του!»

Ενδεικτικά... σχετικά:

 

Δεν υπάρχει άλλη σωτηρία, αφού κι οι Μαρξ με τον Ένγκελς ήταν "ομόφοβοι και ρατσιστές"... μόνον ο Καντίροφ θα μας σώσει Ένας Καντίροφ "να τον πιεις στο ποτήρι"!

1869... για τους "ομόφοβους ρατσιστές"  Ένγκελς και Μαρξ:
Το σύνθημα θα είναι τώρα "Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες!"
Θύμιος Παπανικολάου
Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top