Η ΑΕΚ και ο δημοφιλής Κερατσινιώτης γιατρός, Γιάννης Τσούτσας, γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος με Κωνσταντίνο Αργυρό και Σάκη Ρούβα
 

Οι λεπτομέρειες για το γλέντι είχαν κανονιστεί εδώ και πολλές μέρες από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Έστω και σχεδόν... κρυφά από τον Ματίας Αλμέιδα, που δεν ήθελε να ακούει για φιέστες και γιορτές, μέχρι να τελειώσει και τυπικά το πρωτάθλημα. Όμως η ΑΕΚ το τρόπαιο το σήκωσε και τόσο ο Αργεντινός τεχνικός όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και όλη η ομάδα γλέντησε με την ψυχή της στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρούβας. 


Φυσικά το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ήταν από την αρχή σε περίοπτη θέση. Και ήταν αυτό που... ανέβηκε και πρώτο στην πίστα, για να πάει στα χέρια των δυο τραγουδιστών. Με τον Αργυρό να το αφιερώνει με τον δικό του τρόπο στον "άρχοντα Τίγρη, Μελισσανίδη". Φυσικά όσο περνούσε η ώρα, τόσο το κέφι άναβε. Με τον Κάρλος Ρόα να δέχεται κάθε φορά που σηκωνόταν από την θέση του, ομοβροντία επιθέσεων με λουλούδια από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. 

Από τους πανηγυρισμούς φυσικά δεν έλειπε  το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ και δημοφιλής Κερατσινιώτης Γιατρός αλλά και φανατικός Αεκτζής, Γιάννης Τσούτσας όπου συμμετείχε μαζί με τον γιο του και επίσης γιατρό Σταμάτη.



 
Top