Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΑΛΕΣ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ... ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Αγαπητοί Διαχειριστές,

Καλός ο προεκλογικός αγώνας, ωραίες οι ανακοινώσεις και οι ταμπέλες, ωραία και τα διαφημιστικά banner, αλλά  κάποιοι που δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η  Σαλαμίνα  στον χάρτη... φρόντισαν να την ρυπάνουν με χιλιάδες προεκλογικά φυλλάδια με την μούρη τους!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτός ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΑΛΕΣ, που κατοικεί στα βόρεια προάστεια και θυμήθηκε  σε αυτές τις εκλογές ότι υπάρχει και η Β Πειραιά και η Σαλαμίνα.

Τυγχάνει να γνωρίζω τι εστί Σαλαλές επειδή ειμαι πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ σε δήμο της Β Πειραιά και συγκεκριμένα στην Σαλαμίνα.

Ο άνθρωπος αυτός που τον είχε πετάξει με τις κλωτσιές από το ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης επανήλθε τώρα με τον Ανδρουλάκη και μας περνάει για μεγάλα χάπατα εδώ στην Σαλαμίνα.

Δεν μπορώ να δικαιολογήσω διαφορετικά την απαράδεκτη ενέργεια του να  λερώσει το νησί με τα χιλιάδες προεκλογικά φυλλάδια με την μούρη του.

Καλά αυτός μένει στα βόρεια προάστεια τι δουλειά έχει με την Β Πειραιά; Δεν του φτάνουν όσα κονόμησε από τον ΟΠΑΠ και ως δικηγόρος του Κόκαλη;

Αλήθεια πιστεύει ο Σαλαλές ότι  υπάρχει έστω και κάποιος  στην Σαλαμίνα που θα  τον ψηφίσει επειδή βρήκε ένα φυλλάδιο με τη φάτσα του; Το μόνο αποτέλεσμα που πετυχαίνει είναι ο αρνητικός σχολιασμός.

Το σωστό φυλλάδιο το δίνει ο υποψήφιος χέρι – χέρι στον πολίτη. Αλλά τι να πει ο Σαλαλές στον πολίτη της Σαλαμίνας;; Μήπως γνωρίζει που βρίσκεται η Σαλαμίνα στον χάρτη ο κάτοικος των βορείων προάστειων;;

Αμετανόητοι στο ΠΑΣΟΚ όπως το καταντήσαν οι Σαλαλέδες και τα μνημόνια που ψήφισαν. Αυτοί που εξαθλίωσαν τους Ελληνες πολίτες και μένουν σε βίλες με πισίνες στα βόρεια προάστεια έρχονται ακόμα μια φορά  να το παίξουν σωτήρες!

Και επειδήν δεν μπορούν να έρθουν οι ίδιοι αφού δεν γνωρίζουν κατά που πέφτει η Σαλαμίνα σκορπάνε χιλιάδες ευρω  σε  φυλλάδια με την φάτσα τους...

Εγώ ένα έχω να πω: ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ σε κάτι μούρες όπως αυτή στο φυλλάδια που ρυπαίνουν το νησί μας!

Π.Ρ.

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, 

ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ



 
Top