ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΠΟΥ  ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ...

 Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης να επανάφερε  στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον διαγραμμένο επί Σημίτη...ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΛΑΛΕ  στην καθημερινότητα όμως της Β’ Πειραιά, ο Χρήστος Σαλαλές έχει τεράστιο πρόβλημα.

Στις λαϊκές συνοικίες  του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας, της Νίκαιας, του Ρέντη του Κορυδαλλού  και της Σαλαμίνας μικρή σημασία έχει  ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε  να κάνει ..."νέα αρχή" με  αυτούς που καταντήσαν το ΠΑΣΟΚ συνώνυμο της διαπλοκής...

Αυτό που έχει σημασία είναι όλα όσα μαθαίνουν για τον Χρήστο Σαλαλέ για χλιδάτη βίλα με πισίνα στα βόρεια προάστεια  καθώς και ότι θυμάται την Β Πειραιά μόνο για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες. 

Το κλίμα για τον Χρήστο Σαλαλέ  στην Β’ Πειραιά είναι πολύ βαρύ. 

Και παρά  τα φούμαρα από την ηγεσία του "νέου" ΚΙΝΑΛ ,  ότι με τους Σαλαλέδες θα γίνει η επανεκκίνηση του κόμματος ...θα πέσει πολύ μαύρο στον Χρησταρά των βορείων προαστείων..

Θα μας θυμηθεί την ημέρα των εκλογών...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Αν έβαζε υποψηφιότητα στους ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ που μένει και έκανε πισίνα-πάρτι στην πολυτελή  βίλα του ... κάποιοι   θα τον ψηφίζανε όπως η φίλη του η Κεραμέως...Στην Β Πειραιά προβλέπουμε ότι θα πέσει πολύ φούμο στον Χρησταρά..

 
Top