Βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο...
Επικεφαλής ασφαλιστικής εταιρείας δίνει σαφείς οδηγίες στα όρια της εντολής στους εργαζόμενους για το τι θα ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές, κινδυνολογώντας και θυμίζοντας δύσκολες καταστάσεις του 2015 με επίκεντρο το κλείσιμο των τραπεζών .

Αφορμή για αυτό το «μάθημα» η επίσκεψη στην εταιρεία του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος στο τέλος του λογύδριου σπεύδει να πει «εγώ δεν παρεμβαίνω σε αυτά, ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει παιδιά».

Πριν την φράση αυτή του κ. Γεωργιάδη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ακούγεται να λέει: ««Ο υπουργός τα λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ, η δουλειά μας η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας, εγώ θα τα πω άλλη μια φορά, εξαρτάται πάρα μα πάρα πολύ από μία χώρα κυβερνημένη, με μία σωστή κυβέρνηση». Και στη συνέχεια αναφέρεται στην περίοδο του 2015, λέγοντας: «Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά και θυμόσαστε τι γινόταν -και στα τηλέφωνα και με τους συνεργάτες και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις».

Με το που κυκλοφόρησε το βίντεο αυτό, βροχή επικρίσεων δέχθηκε ο υπουργός που δεν παρενέβη νωρίτερα και άφησε το «αφεντικό» να υποδεικνύει στους εργαζόμενους τι θα ψηφίσουν στις εκλογές σε μια κατάφορη παραβίαση δικαιωμάτων.

Το θέμα πήρε διαστάσεις με το twitter να βουλιάζει από επικριτικά μηνύματα για το «αφεντικό» αλλά και για τον υπουργό, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλά σε νέα ανάρτησή του για πλάκα, εξού και γελούν οι εργαζόμενοι όπως λέει –αν και αυτό δεν αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη, αφού το γέλιο πολλές φορές δείχνει και αμηχανία.

Ούτε το «εδώ είμαστε μια οικογένεια και τα συζητάμε όλα, που ακούγεται να λέει μετά το «κήρυγμα» ο επικεφαλής της εταιρείας επαρκεί για να δικαιολογήσει τα προηγούμενα.

Άλλωστε αυτό το -αν μη τι άλλο- παρεξηγήσιμο χιούμορ από την πλευρά του επιχειρηματία προκάλεσε προφανώς και την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, την οποία επισημαίνει στην ανάρτησή του απαντώντας στους «απελπισμένους Συριζαίους» που διακίνησαν -όπως λέει- το βίντεο. «Εγώ όμως παρά το χιούμορ δεν το αφήνω να περάσει έτσι ούτε ως αστείο», λέει ο κ. Γεωργιάδης.

Στα γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας βρέθηκε την Πέμπτη (27/4) ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Είχα τη χαρά να επισκεφθώ τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της NOS INSURANCE SERVICES», έγραψε στον λογαριασμό του στο TikTok.
Η έκπληξη ήρθε από τον CEO της NOS INSURANCE, Αλέξιο Λιάγκα, που εμφανίστηκε βασιλικότερος του βασιλέως. Παρουσία του Άδ. Γεωργιάδη, έκανε «κατήχηση» στους εργαζόμενους, υποδεικνύοντάς τους να ψηφίσουν ΝΔ. «Είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι γιατί κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους. Πρέπει να το συζητήσουμε...», τους είπε.
Χαρακτηριστικά, διακόπτοντας τον Αδ. Γεωργιάδη, τους είπε: «Ο υπουργός λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ.
Η δουλειά μας, η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας, εξαρτάται πάρα - πάρα πολύ από μία χώρα κυβερνημένη.
Με μία σωστή κυβέρνηση. Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά και θυμόσασταν τι γινόταν. Και στα τηλέφωνα, και με τους συνεργάτες μας, και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις.
Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα και σας το έχω αποδείξει. Είμαι όμως δίκαιος. Επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι γιατί κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους. Πρέπει να το συζητήσουμε».
Και όποιος δεν ευθυγραμμιστεί με τις υποδείξεις ξέρετε εσείς...
"Καμαρώστε" έναν άθλιο εργοδότη που εκβιάζει τους εργαζόμενους της επιχείρησής του! Κάθε σύγκριση με αυτήν τη δυστοπία μοιάζει παράδεισος...

Nakis Symeon Maxoutoglou
Είναι ιδιοκτήτης ασφαλιστικής εταιρείας!!! Καλό είναι να γίνει γνωστό ποια ασφαλιστική είναι !! 
Η εταιρεία ονομάζεται NOS INSURANCE Συγγρού 171 . 

 
 
Top