Επίθεση σε βάρος του καταγγέλλει μέσω Twitter ο Θάνος Πλεύρης.

 Ειδικότερα, όπως έγραψε ο υπουργός Υγείας, την ώρα που βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα μαζί με την οικογένειά του, δέχτηκε «θρασύδειλη» όπως τη χαρακτήρισε επίθεση, από «αριστεριστές», σύμφωνα με τα όσα έγραψε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάρτηση του υπουργού, του επιτέθηκαν με γιαούρτια τα οποία εκτός από τον ίδιο, πέτυχαν και τα δύο παιδιά του. «Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θ. Πλεύρης και χαρακτήρισε τους αγνώστους που του επιτέθηκαν «άθλιους».

Στην ανάρτηση, επισυνάπτει και δύο σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν το αποτέλεσμα της επίθεσης που δέχτηκε.
 

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος δήλωσε σχετικά:

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.

Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων.»
 
Top