-Ο Θοδωράκης ο Ρουσόπουλος και ο Δημητράκης ο Καιρίδης, συν γυναιξί, θα περάσουν το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας στην Καβάλα! «Μαζί με τρία φιλικά ζευγάρια, θα χαλαρώσουν λίγο πριν από την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών, θα απολαύσουν τις ομορφιές της Καβάλας και θα καταλύσουν στο Ιμαρέτ», αναφέρει η είδηση.

-Το «ζουμί» από την παραπάνω είδηση, καρντάσια, δεν είναι ότι μετά από την Καθαρά Δευτέρα, θα ανακοινωθεί επίσημα η προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Ούτε πως ο Θοδωράκης, ο Δημητράκης και τα τρία φιλικά ζευγάρια επέλεξαν την Καβάλα, για να «χαλαρώσουν» το τριήμερο. Η είδηση είναι, ότι θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο «Ιμαρέτ»!

-Δεν σας κάνω πλάκα, καρντάσια, γιατί θεώρησα λογικό ότι, τα πέντε ζευγάρια θα νοικιάσουν δύο μεζονέτες στο Παληό, με βραχυχρόνια μίσθωση, ή έστω θα καταλύσουν σε ένα από τα άλλα ξενοδοχεία της πόλης. Νομίζω πως έτσι, θα έκαναν πιο οικονομική την διαμονή τους στην πόλη.

-Αλλά, ο Θοδωράκης, ο Δημητράκης και τα φιλικά τους ζευγάρια, δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα. Εκτός κι αν, δεν βρήκαν δωμάτια στα άλλα ξενοδοχεία λόγω του καρναβαλιού στην Ξάνθη! Διότι, όπως ειπώθηκε από ξενοδόχους, η πληρότητα των ξενοδοχείων της Καβάλας είναι υψηλή αυτή την περίοδο, λόγω της διεξαγωγής του καρναβαλιού στην γειτονική Ξάνθη.

-Άραγε, ο Θοδωράκης, ο Δημητράκης και τα φιλικά ζευγάρια, θα επισκεφτούν την Ξάνθη, για να παρακολουθήσουν το καρναβάλι; Ή θέλουν να αποφύγουν την δημοσιότητα, ενόψει της προκήρυξης των εκλογών; Τους προτείνω, ωστόσο, να πάνε στην Καλαμίτσα την Καθαρά Δευτέρα, για να «πιάσουν το φίδι» με τους Καβαλιώτες, ή να πάνε στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, όπου οι κάτοικοι των Κρηνίδων και των γύρων χωριών, θα πετάξουν τον χαρταετό και θα γιορτάσουν τα Κούλουμα! Και του χρόνου, καρντάσια!


 
Top