Πολλές και ποικίλες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ο Παύλος Πολάκης με την ανάρτησή του στο Facebook, με φωτογραφίες δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζικών και της διοίκησης της ΑΑΔΕ, κάνοντας λόγο μάλιστα για "βαθύ κράτος".

Οι 15 δημοσιογράφοι, των οποίων τις φωτογραφίες έχει αναρτήσει ο Παύλος Πολάκης, με το μήνυμα "αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά" είναι οι: Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρης Καμπουράκης, Άρης Πορτοσάλτε, Γιώργος Αυτιάς, Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Στραβελάκης, Τάκης Χατζής, Θανάσης Μαυρίδης, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργος Παπαδάκης, Αλέξης Παπαχελάς και Κώστας Παπαχλιμίντζος.

Πέντε εξ αυτών τοποθετήθηκαν στα social media απαντώντας στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του οποίου ανέφερε πως "προφανώς έχει αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης".

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ.Πολάκη είναι στη γραμμή της… δημιουργικής ασάφειας. Αναμένουμε επίσημη και συγκεκριμένη τοποθέτηση".


Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος με τη σειρά του έγραψε: "Ο βουλευτής Πολάκης δημοσιεύει λίστες με ονόματα & φωτογραφίες δημοσιογράφων και δικαστών.
Πούρος, πλέριος φασισμός.
Για την ιστορία, το κολάζ με τις φωτό δημοσιογράφων δεν είναι δικό του, δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην "εφημερίδα" Μακελειό.
Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του".
Ο Άρης Πορτοσάλτε "ανέβασε" στο Twitter: "Ήταν που, κατά κάποιους ο σοβαρός Τσίπρας θα απομάκρυνε τον Πολάκη, με αφορμή τον Χαιρετάκη! Πόσο αθώες σκέψεις όταν πρόκειται για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο το πρόσωπο Τσίπρα-Πολάκη εκφράζει;".
Ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε: "Ένας άλλος, "Παύλος Πολάκης", αναφέρει ο Δημήτρης Οικονόμου, "στο παρελθόν ανάρτησε την ίδια φωτο καταδικάστηκε και πληρώνει ακόμα. Πολιτικά είναι ο ορισμός του φασισμού. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ".
Ο Θανάσης Μαυρίδης, με τη σειρά του έγραψε: "Σε ευχαριστώ Παύλο Πολάκη. Είχα αρχίσει να ξεχνάω τι σημαίνει η Αριστερά του Εμφυλίου και της ΟΠΛΑ".

 
Top