ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ...

 Από τους υποψηφίους στον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ  στην Β Πειραιά που μετέχουν στις εκλογές, με δυσκολία ξεχωρίζει κανείς κάποιον που αξίζει τον τίτλο του βουλευτή. 

Δεν μας έφτανε η υποβάθμιση και η φτωχοποίηση της περιφέρειας μας, τώρα έχουμε  ΝΟΥΜΕΡΑ -ή μάλλον περισσότερα ΝΟΥΜΕΡΑ από αυτά που ήδη είχαμε- να διεκδικούν την είσοδο τους στο Κοινοβούλιο.

Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη στην Β Πειραιά λείπουν οι πολιτικές προσωπικότητες  και οι πολιτικοί με διαδρομή στο δημόσιο βίο. 

Παρά την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε απουσιάζουν οι σοβαροί υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Β Πειραιά... 

Υποψηφιότητες όπως του δημοφιλή γιατρού Γιάννη Τσούτσα και του σοβαρού δημοσιογράφου, Δημήτρη Κατσικάρη.... αναγκάστηκαν να αποσυρθούν υπό το βάρος των πλούσιων γόνων της πολιτικής αλλά  και των αλεξιπτωτιστών που θυμούνται την  Β Πειραιά ΜΟΝΟ για να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών της.. ως εισιτήριο για την πολυπόθητη έδρα στην βουλή.. 

Για να μην αναφέρουμε και τον "αποκλεισμό" του επί σειρά ετών μάχιμου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ της Β Πειραιά, Δημήτρη Λιντζέρη...

Μάλιστα αυτοί που ζήτησαν τον αποκλεισμό του.. πήγαν απρόσκλητοι στην  εκδήλωση που διοργάνωσε για να του υφαρπάξουν τις ψήφους!

Μιλάμε για κατάντια και καταστάσεις πολιτικού τσίρκου!

Δυστυχώς κάθε καρυδιάς καρύδι πολιτεύεται στην Β Πειραιά και στο τωρινό "ΠΑΣΟΚ" του Νίκου Ανδρουλάκη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Ακόμη και κάποιοι τελειωμένοι του δημοσίου βίου προσπαθούν πάλι να αρπαχτούν από τις περιστάσεις και να μπούν στη Βουλή, όπου  δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε. Και κάποιοι αιωνίως υποψήφιοι ξαναδοκιμάζουν την τύχη τους – που δεν έχουν.

Είναι ολοφάνερο ότι το "ΠΑΣΟΚ" του Νίκου Ανδρουλάκη κατάρτισε ψηφοδέλτια με κριτήριο τους πολιτικούς γόνους και το χρήμα  και όχι πολιτικούς στόχους και ιδεολογικά κριτήρια. 

Ανάγκασαν να βγουν εκτός ψηφοδελτίων αξιόλογους ανθρώπους του χώρου τους γιατί τους χαλάγανε την συνταγή..

Να γνωρίζουν  όμως ότι οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο ....

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν..

Σας υποσχόμαστε όμως ότι θα πέσει πολύ γέλιο με τους καρνάβαλους της Β Πειραιά..

 
Top