Στο Mega μίλησε  ο εκδότης του «Στέμματος», Κωνσταντίνος Λουκάς και αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις που θα κάνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ και αν θα ασχοληθεί με την πολιτική ζωή της Ελλάδας.

«Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Παύλος ούτε θα μείνει στην Ελλάδα γιατί έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό, ούτε ότι θα ιδρύσει κόμμα. Όμως με βάση τον επικήδειο που εκφώνησε την ημέρα της κηδείας, έχει θέσει διάφορα θέματα που προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε», είπε αρχικά ο κ. Λουκάς.

«Ο Παύλος έγραψε τον επικήδειο μόνος του, δρα μόνος του, δεν έχει συμβούλους. Αυτή είναι η συμβουλή του πατέρα του, γιατί οι σύμβουλοι τον κάψανε τον βασιλιά Κωνσταντίνο. Περιμένω την επόμενη μέρα. Να ακούσω τον πρίγκιπα Παύλο και δω τι θέλει να πει στο μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνο», συμπλήρωσε.

«Θα μπορούσε να μιλήσει για τη δημιουργία ενός ινστιτούτου, θα μπορούσε να αναφερθεί στη δημιουργία μίας πλατφόρμας όχι πολιτικής, αλλά περί σεβασμού της ιστορίας, περί σεβασμού των μνημείων», προσέθεσε.

«Αν ο Παύλος αποφασίσει να ιδρύσει κόμμα δεν θα αλλάξει το πολίτευμα αλλά θα έχει μια κεντρική ιδέα όπως σεβασμός στην ιστορία, στην οικογένεια, στην εκκλησία», είπε ακόμα ο κ. Λουκάς, ξεκαθαρίζοντας όπως ότι πρόκειται για την προσωπική του άποψη και εκτίμηση για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Παύλος. «θα μπορούσε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε κάποιο κόμμα», κατέληξε.
 
Top