Σχεδόν την τελευταία στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλαξε σχέδια και προσανατολισμό για τις ημέρες των Χριστουγέννων και αντί για το Μέτσοβο βρέθηκε στα Χανιά. Κι αρκετοί θέλησαν να αποδώσουν μια σημειολογία σε αυτή την αλλαγή δεδομένου ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε δηλώσει πώς θα πάει στο βουνό για να πάρει αποφάσεις…

Η αλήθεια πάντως είναι ότι -ανεξάρτητα από το εάν θα έπαιρνε ή όχι αποφάσεις εκεί- ο λόγος που δεν πήγε στο Μέτσοβο κάθε άλλο παρά πολιτικός ήταν. Το έκανε όταν ενημερώθηκε ότι λόγω των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών δεν χιόνισε στην περιοχή. Και χωρίς χιόνι δεν θα μπορούσε να κάνει σκι!

Όπως λέγεται μάλιστα, αυτή η αναποδιά τον στενοχώρησε περισσότερο απ’ όλα. Διότι μπορεί να χαλάει ο κόσμος και γύρω όλα να γκρεμίζονται, είναι κοινό μυστικό όμως ότι για τον Κυριάκο το αγαπημένο του σπορ αποτελεί σταθερά την προτεραιότητά του. Το έδειξε και το προηγούμενη φορά –το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου- όταν παρά το χαμό που γινόταν με τις υποκλοπές πήγε στα (χιονισμένα τότε) Ζαγοροχώρια και το έριξε στα extreme sports.

Υπάρχει και μια νεότερη πληροφορία: Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να πήγε στα Χανιά (άγνωστο εάν έκανε τις …βουτιές του) αλλά εξακολουθεί να έχει το νου στο Μέτσοβο όπου έλεγε ότι θα πάει τα Φώτα. Εάν έχει χιονίσει προφανώς…

Όσο για τις «αποφάσεις», το είπαμε ξανά: Δεν περιμένει, παρά τα όσα λέει, να πάει στο βουνό για να τις πάρει. Ακόμη και η ημερομηνία της 9ης Απριλίου που «κυκλοφορούν» τώρα από το Μαξίμου ως επικρατέστερη για τις εκλογές, είναι …παλιά: Η «κυριακάτικη δημοκρατία» το έχει αποκαλύψει πρωτοσέλιδα από τις 2 Οκτωβρίου!
Ο Κοριός
 
Top