Άφησε την πολιτική και ασχολείται με τα γλυκά του κουταλιού. Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη, οποίος τα τελευταία χρόνια έχει «εξαφανιστεί» από τον δημόσιο βίο.

Φαίνεται ωστόσο να τον εντόπισε η εφημερίδα Espresso που αποκαλύπτει που μένει και με τι ασχολείται το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα ο Μιχάλης Λιάπης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις εντάσεις της πολιτικής, έχει επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του την Ευρυτανία και δραστηριοποιείται με το εμπόριο γλυκών.

Μαγαζί με τα γλυκά
Συγκεκριμένα έχει ανοίξει ένα κατάστημα στο Καρπενήσι, που φτιάχνει και πουλάει γλυκά του κουταλιού, με προτεραιότητα τα φρούτα και τα καλούδια που βγάζει το βουνό.

Σε αυτό το εγχείρημα έχει στο πλευρό του τη σύντροφό του, που κατάγεται από τη Ρουμανία.

Η τελευταία φορά που ο Μιχάλης Λιάπης απασχόλησε την επικαιρότητα ήταν το 2013, όταν συνελήφθη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του και παραβίασε πινακίδα STOP. Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο και οι πινακίδες πλαστές, ενώ ο πρώην υπουργός δεν είχε στην κατοχή του δίπλωμα οδήγησης. Δικάστηκε και καταδικάστηκε και ύστερα εξαφανίστηκε από όλους και από όλα.

Από το Βουκουρέστι στο Καρπενήσι
Ο Μιχάλης Λιάπης είναι 71 ετών, γιος τους Κωνσταντίνου Λιάπη και της Αντιγόνης Καραμανλή, αδελφής του Κωνσταντίνου Καραμανλή και κατάγεται από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε περισσότερο στο Βουκουρέστι με τη νεαρή αγαπημένη του, κόρη Ρουμάνου διπλωμάτη που παλαιότερα υπηρετούσε στη χώρα μας.

Πρόκειται για την Αννα, μοναχοκόρη του Τζορτζ Τσιάμπα, που υπήρξε, εκτός από πρέσβης της Ρουμανίας στην Αθήνα, και υφυπουργός Εξωτερικών.


 
Top