Γιώργος Κουκουβιτάκης 
Τελεσίδικη δικαστική απόφαση: Δικαίωση Μαλλιώρη, καταδίκη της υφυπουργού Μακρή.
Το 2013 είχαμε τη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και η κ. Μαλλιώρη (πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ) διένυε τη δεύτερη θητεία της ως Πρόεδρος στον ΟΚΑΝΑ. Είχε προτεραιότητα τη δημιουργία, 56 Προγραμμάτων Υποκατάστασης σε νοσοκομεία της χώρας, Προγραμμάτων Θεραπείας για φυλακισμένους χρήστες, Χώρου Εποπτευόμενης Χρήσης, Προγραμμάτων μείωσης βλάβης με διανομή υγειονομικού υλικού σε χρήστες στους δρόμους. Κάποια στιγμή διαφώνησε με την τότε υφυπουργό Υγείας και νυν υφυπουργό Παιδείας, Ζέτα Μακρή σχετικά με τη διαδικασία προμήθειας φαρμάκου, για θεραπεία εξαρτημένων ατόμων, από φαρμακευτική εταιρεία.
Η κ. Μαλλιώρη δεν έκανε εκπτώσεις στις αρχές της, επέμενε σε διαγωνισμό και αρνήθηκε να εκτελέσει την εντολή της τότε πολιτικής προϊσταμένης της να γίνει παράταση προμήθειας φαρμάκου. Η κ. Μακρή εξοργίστηκε και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για δήθεν κακοδιαχείριση στον ΟΚΑΝΑ (έλλειμμα ύψους 1,8 εκατ. έως 3,5 εκατ. ευρώ) με αποτέλεσμα το 2014 να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον της κ. Μαλλιώρη από τον εισαγγελέα. Ακολούθως η κ. Μαλλιώρη κατέθεσε αγωγές σε βάρος της κ. Μακρή για την συκοφαντική δυσφήμηση.
Το 2015 η κ. Μαλλιώρη κέρδισε την αγωγή εναντίον της κυρίας Μακρή με τελεσίδικη απόφαση, που διέγνωσε ότι πράγματι την συκοφάντησε με δόλο Επιδικάστηκε ποσό 14.000 ευρώ για την ηθική βλάβη της κας Μαλλιώρη, το οποίο η Ζέτα Μακρή μέχρι σήμερα δηλαδή ύστερα από 7 χρόνια, δεν έχει εξοφλήσει.
Στο ποινικό κομμάτι χρειάστηκε να περάσουν 8 ολόκληρα χρόνια για να εκδοθεί απαλλακτικό βούλευμα στις 30 Ιουλίου, που κατέστη αμετάκλητο στις 21 Οκτωβρίου για να αποδειχθεί η πλήρης αθωότητα της κυρίας Μαλλιώρη και να παύσει η πολύχρονη περιπέτεια της.
……………………….
Η κυρία Ζέτα Μακρή το 2013 σε συνέντευξή της στο MEGA, είχε δηλώσει ότι αν κάνει λάθος για όλα αυτά που κατήγγειλε, τότε θα παραιτηθεί ή ίδια. Αλήθεια τι περιμένει ακόμη ; Αγνοεί ότι έχει κάποια ηθική υποχρέωση ;
Και ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι το προσωπικό πολιτικό ήθος των υπουργών του δεν επηρεάζει την κυβέρνησή του ; Μπορεί να πιστεύει ότι το θέμα δεν ενδιαφέρει τους πολίτες, αλλά ορισμένες φορές στο παρελθόν έχει φανεί, ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες…
 
Top