Βαγγελης Θεοδωρουλακης
Άσχετα (και κυριολεκτώ) με το αν συμπαθεί κάποιος ή όχι τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, το να... ποινικοποιείται και να τιμωρείται μία άποψη με πρόστιμο, είναι χαρακτηριστικό ακραίων, ολοκληρωτικών καθεστώτων. Τελεία και παύλα. Θα μου πείτε ότι λέω αυτονόητα πράγματα. Καθόλου αυτονόητα, μα καθόλου σας λέω...
Παρεπιπτόντως, αν και άσχετο με την ουσία της ανάρτησης, συμφωνώ με τις δηλώσεις Τσιάρτα που διαβάζω εδώ. Συμπληρωματικά μετά την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ, που κατά δήλωση του αυτοπροσδιορίζεται ως φανατικός οπαδός της ελευθερίας του λόγου (και δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να μην τον πιστέψω), υπήρξε τεράστια ΜΕΙΩΣΗ εσόδων από διαφημίσεις. Μία από τις πρώτες εταιρίες που απέσυραν την διαφήμιση τους από το Twitter ήταν η Pfizer!!!!!!
Αλήθεια τι φοβάται η Pfizer από την ελευθερία στην άποψη και στην διακίνηση της πληροφορίας;
Η δικτατορία της "πολιτικής ορθότητας" είναι ότι πιο φασιστικό έχει επινοηθεί από την εξουσία εδώ και αιώνες. Αντισταθείτε τώρα, αύριο θα' ναι αργά. Ο Όργουελ με την αστυνομία σκέψης μας είχε προειδοποιήσει. Όλοι μας είμαστε υπόλογοι απέναντι στην Ιστορία. Η σιωπή είναι συνενοχή!!!!!!!!
Όπως έλεγε κι ο Μαγιακόφσκι
«…Κι επειδή δεν είπαμε τίποτα,
πλέον δεν μπορούμε να πούμε τίποτα…»
 
Top