«Τον συμπονώ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει», η απάντηση του Γιάννη Φιλιππάκη. 

Εδώ παρακάτω βλέπετε δύο φωτογραφίες. Από μία οικονομική σελίδα της εφημερίδας «Δημοκρατία» του Σαββάτου. Η πρώτη φωτογραφία είναι «μισή» και την ανέβασε στο Twitter την ίδια ημέρα ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Αδωνις Γεωργιάδης. Η δεύτερη φωτογραφία είναι «ολόκληρη».



Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τις δύο ειδησούλες, μία για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και μία για τους tour operators. Η δεύτερη είδηση συνοδεύεται και από τη φωτογραφία του αρμόδιου Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια (το αναφέρει μάλιστα μέσα στο κείμενο).

Ε, λοιπόν ο Αδωνις ανέβασε τη... μισή φωτό της σελίδας γράφοντας τα εξής: «Η «αγάπη» της ⁦Δημοκρατίας και του εκδότου της κ. Γιάννη Φιλιππάκη στο πρόσωπο μου είναι τόσο «απέραντη» που έχουν σήμερα την πρώτη θετική για μένα είδηση στην ιστορία τους, την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνος και βάζουν φωτό του Βασίλη Κικίλια».

Καταλάβατε λοιπόν πως γίνεται η δουλειά; Με κοπτοραπτική. ⁦Ο υπουργός παρουσίασε στους 300 χιλιάδες followers που διαθέτει κάτι το οποίο δεν ισχύει. Καραμπινάτα fake news. Δεν είναι η πρώτη φορά θα πείτε. Σωστά. Το κάνει συνεχώς, αλλά ποτέ δεν θα σταματά να μας εκπλήσσει. Θέλουν τέχνη τα fake news και η προπαγάνδα...

Απευθυνθήκαμε και στον εκδότη της Δημοκρατίας Γιάννη Φιλιππάκη να μας κάνει ένα μικρό σχόλιο. Απάντησε και αυτός, όπως και ο υπουργός, περιπαικτικά: «Δεν τον αγαπώ. Αλλά τον συμπονώ! Τον συμπονω για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

update 
Στο διάλογο που επακολούθησε μεταξύ του Διευθυντή της εφημερίδας Δημήτρη Ριζούλη και του υπουργού Ανάπτυξης, φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει κάποιο λάθος και ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης ήξερε πολύ καλά τι ανέβαζε.

https://e-tetradio.gr/Article/35896/adwnis-gewrgiadhs-enantion-dhmokratias-me-koptoraptikh 

 
Top