Aυτό το κυβερνητικό μπουλούκι μέρα με τη μέρα και καθώς οι αποκαλύψεις για την κατασκευασμένη πανδημία και τον ρόλο των εμβολίων φθάνουν κατά ριπάς έχει καταντήσει χειρότερο και από τους κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος οδήγησε στην αυτοκτονία την 36χρονη υγειονομικό αποδοκίμασε τον ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα του, Κωνσταντίνο Πλεύρη, μέσα στη δικαστική αίθουσα, κατά την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, μιλώντας για αποκτήνωση!

Με απλά λόγια αποκάλεσε τον πατέρα του ΚΤΗΝΟΣ ώστε να προκαλέσει όσο γίνεται μικρότερη ζημία στη κυβέρνησή του και να διατηρήσει τον υπουργικό θώκο.


Δηλαδή στη προκειμένη περίπτωση έχουμε καλλιστεία αποκτήνωσης. Ποιος είναι πιο κτήνος;

Απολαύστε τη δήλωση του υπουργού υγείας γιατί έπεται συνέχεια>






«Ο πατέρας μου ποτέ δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του που η Δημοκρατία επιτρέπει στον καθένα να έχει. Εδώ έχουν γίνει δύο τρομακτικά ατοπήματα για τα οποία εγώ ανατρίχιασα. Το πρώτο είναι ότι ο χαιρετισμός γίνεται μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου. Και το δεύτερο, με συγχωρείτε, αυτό χωρίς να έχω καμία ευθύνη, με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα, είναι ότι ο χαιρετισμός γίνεται μπροστά σε μία μητέρα που το παιδί της δολοφονήθηκε από έναν Ναζί, στη Μάγδα τη Φύσσα, σε μια γυναίκα που δολοφόνησαν το παιδί της», είπε, μιλώντας στην εκπομπή Αταίριαστοι στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πλεύρης και κατέληξε: «Αυτό, με συγχωρείτε, είναι αποκτήνωση».


Πάμε τώρα στη συνέχεια.

Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού και εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω στον πλανήτη ο ιός COVID-19 κατασκευάσθηκε και πετάχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας σε μία ημερομηνία πέριξ της 18ης Οκτωβρίου 2019.

Εκείνη τη μέρα στη Νέα Υόρκη ελάμβανε χώρα μία δήθεν προσομοίωση πανδημίας.

Το διαβόητο EVENT 201.

Tην ίδια μέρα στη Wuhan της Κίνας είχαμε την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων των Στρατιωτικών οι οποίοι διεξάγονταν κάθε 4 χρόνια. Συμμετείχαν πάνω από 10.000 αθλητές από 100 χώρες.

Αργότερα πολλοί από τους αθλητές παραπονέθηκαν για συμπτώματα COVID-19. Kανένα υπ. Άμυνας δυτικής χώρας δεν τους εξέτασε ώστε να διαπιστωθεί εάν είχαν προσβληθεί από COVID-19.

Eντελώς περιέργως και μόλις τον Ιανουάριο του 2020 πριν καν ο ιός ανακηρυχθεί επίσημα πανδημία ο δυστοπικός καθηγητής Τσιόδρας σπεύδει να υπογράψει μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός της Wuhan ήταν φυσικής προελεύσεως και όχι εργαστηριακό κατασκεύασμα και ο επιστήμων τραχανοπλαγιάς Τσιόδρας ήτο σε θέση να το γνωρίζει και μάλιστα ευρισκόμενος στην Αθήνα.

Σ΄αυτό το σημείο θα είχε ενδιαφέρον να ερευνηθούν όλες οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες του κ. Τσιόδρα όπως επίσης και τα κινητά του από τον Ιανουάριο του 2019 έως και σήμερα.

Οπως ακριβώς πρέπει να ερευνηθούν και οι αντίστοιχες του παιδόφιλου Μίχου.

Φτάνουμε λοιπόν σήμερα όπου διευθυντής της Pfizer παραδέχεται> Το #εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης.

Το «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν πάντα ψέμα.

Ο μόνος σκοπός του διαβατηρίου #COVID ήταν να αναγκάσει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Ο κόσμος πρέπει να μάθει>
 
Top