Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 

Ένα άλλο τρανταχτό ΟΧΙ ανεμίζει μαζί σήμερα, επέτειο του ΟΧΙ στους ‘‘ΞΕΝΟΥΣ’’ ΓερμανοΙταλούς κατακτητές που υπενθύμισε επιτυχημένα ο Πρωθυπουργός και στην Τουρκία.

Ένα άλλο τρανταχτό ΟΧΙ επωάζεται στην συνείδηση όλων των Ελλήνων για το σήμερα της Ελλάδας, ενάντια στην διαφθορά της πολιτικής και την καταβύθιση στα δικαιώματα των πολιτών.

Μας λένε πως αν ρωτάς κι αν δεν ρωτάς το καταλαβαίνεις πως είναι κοινός τόπος όλων των σκεπτόμενων Ελλήνων, η ανάγκη να μην εκπαιδευτούν οι πολίτες ως κανονικότητα της ζωής στην Ελλάδα η διαφθορά, η καθημερινά διατυπούμενη πολιτική διαφθορά, η καθημερινή εγκληματικότητα, οι λογαριασμοί της νύχτας και του λαθρεμπορίου καυσίμων, η τρομοκράτηση των εκπαιδευτικών και των νοσηλευτών, η τρομοκράτηση όλων των Ελλήνων από τους απίθανους καταχραστές εξουσίας αστυνομικούς, η παραίτηση προβολής και θεμελίωσης αξιών από τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ.

Χλευάζονται πλέον οι προβαλλόμενοι διαξιφισμοί και οι διελκυστίνδες μεταξύ των κομμάτων στην βουλή, ως αδιέξοδοι ενώ δεν έπρεπε.

Πράγματι βρεθήκαμε στην Νέα Ελλάδα του χρησιμότατου gov, των επενδύσεων, των έργων και υπερβολικά πολύ στο reality, με κυρίαρχες προτάσεις των ΜΜΕ προς τους νέους το ζωγράφισμα σώματος και στόλισμα με σκουλαρίκια και χαλκάδες.

Ένας πληθυσμός χωρίς χαραγμένο δρόμο, χάνεται ως χώρα και ως τόπος.

Εκτός λοιπόν από τα πολλά πράγματι επιτεύγματα, από την κυβέρνηση και όλους τους πολιτικούς, απαιτείται και ο δρόμος, και η Δικαιοσύνη και ο ‘‘χημικός ευνουχισμός’’ της διαφθοράς, της εγκληματικότητας και της διαρκούσης τρομοκρατίας.


 
Top