Εκτός Αθηνών -αλλά και Θεσσαλονίκης- θα περάσουν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Ο Κ. Μητσοτάκης, μετά τις σημερινές του συναντήσεις με τον Γερμανό Καγκελάριο Ολ. Σολτς θα φύγει για την Ήπειρο προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Καλπάκι και στα Ιωάννινα.

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι -με δεδομένη και την τάση του στα “τουριστικά τριήμερα”- ο κ. Μητσοτάκης δεν θα αφήσει ούτε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Και ύστερα από το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα πάει για ...χαλάρωση στα Ζαγοροχώρια, επιστρέφοντας στην Αθήνα από Δευτέρα.

Τι κι αν χαλάει πάλι ο κόσμος και μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών ολόκληρη η ΝΔ συνταράσσεται από το θέμα Πάτση. Οι “συνήθειες” δεν κόβονται. Ακόμη κι αν -όπως έγραψε γνωστή για τα ακραιφνή φιλομητσοτακικά της αισθήματα αρθρογράφος- “μια υπόθεση Πάτση κάνει ζημιά (στην κυβέρνηση βεβαίως) όσο δέκα σκάνδαλα υποκλοπών μαζί...”.

Από την πλευρά του κ. Τσίπρας δεν χρειάστηκε να περιμένει αφού δεν έχει ...υπηρεσιακές υποχρεώσεις. Ήδη όπως επιβεβαιώνεται αναχώρησε από χθες το μεσημέρι οικογενειακώς για long weekend στην Βουδαπέστη. Μάλιστα...
O κοριός
 
Top