Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ....

Ενώ το θέμα της παράνομης στάσης και στάθμευσης έχει επανέλθει στην επικαιρότητα για τα καλά, η καταγγελία για το παράνομο παρκάρισμα του Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, Κώστα Λένη, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από καταγγελίες που φτάνουν στα "ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ" για το ίδιο θέμα.

Και ενώ οι φωνές διαμαρτυρίας οδηγών ΙΧ αλλά και πεζών γίνονται ολοένα και εντονότερες, ιδίως δε προς εκείνους που καταπατούν τους νόμους αγνοώντας επιδεικτικά τους συμπολίτες τους και παρανομούν συστηματικά, ένα ξεχωριστό κακό παράδειγμα έρχεται να προστεθεί στη μακρά αυτή λίστα.

Αυτή τη φορά πρόκειται για το ΙΧ του Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, Κώστα Λένη, ο οποίος αγνοώντας προκλητικά νόμους και συνδημότες του, παρκάρει παράνομα επί του πεζοδρομίου σε δρόμο του νησιού.

Και εμείς λέμε, αν οι αιρετοί άρχοντες δε δίνουν το καλό παράδειγμα, τι περιμένουμε να κάνουν οι δημότες και επισκέπτες οδηγοί της Σαλαμίνας;

Πρωτίστως όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μην επιδεικνύουν αλαζονεία προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

 
Top