Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Για τους εχθρούς τελείωσε η εποχή του “χτυπάω και φεύγω”»
Αγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ
...

Οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες, οι αμειβόμενοι εγκληματίες των δυτικών μέσων μαζικής παραπληροφόρησης παπαγαλίζουν, ότι επακριβώς τους διατάσσουν οι αμερικανοσιωνιστές αφέντες τους. Δηλαδή ότι το Ιράν είναι μια πολύ καθυστερημένη χώρα. Κανένας δεν επισημαίνει πόσα πολλά οφείλουμε στη χιλιετή και πλούσια περσική κουλτούρα, όπως τα μαθηματικά, τη σύγχρονη ιατρική, τα Πανεπιστήμια, τα Νοσοκομεία, τα Μαθηματικά, την άλγεβρα, τη γεωργία, ακόμη και το σκάκι κ.λπ.

Ο φεμινισμός είναι η χειραφέτηση, η συμμετοχή, τα δικαιώματα, η δυνατότητα να σπουδάζουν οι γυναίκες!
Όλα αυτά συμβαίνουν στο Ιράν μετά την πτώση του Σάχη και χάρη στη Μεγάλη Ιρανική Επανάσταση του 1979.
Σήμερα (2022), το 60% των φοιτητών πανεπιστημίων είναι γυναίκες, το 50% των διευθυντών γιατρών στα νοσοκομεία είναι γυναίκες, το 45% των Διευθυντών σε επιχειρήσεις και εταιρίες είναι γυναίκες.
Κόβοντας τα μαλλιά τους οι Νατοϊκοί πολιτικοί και τα παρτάλια "καλλιτέχνες" στη δύση, είναι η πίστη τους για επιστροφή στη δικτατορία του Σάχη με τις ΜΚΟ του Σόρος.
Θέλουν μια νέα Συρία, μια "ιρανική άνοιξη made in USA". Θέλουν επιστροφή στα αιμοσταγή δικτατορικά καθεστώτα και μάλιστα τραγουδώντας Bella Ciao.
Ενάντια στη Νατοϊκή δεξιά και τη Νατοϊκή αριστερά της αποικίας των ΗΠΑ με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση".
Με τις γυναίκες του Ιράν και με τον Ιρανικό Λαό που υπερασπίζεται την Επανάστασή τους και ανοιχτά, χωρίς αναστολές στις κυρίες και κυρίους που κουρεύονται ως ένδειξη αντίστασης στο Ιράν, θέλουν την επιστροφή στη φρίκη, την εξαθλίωση, τη δυστυχία και την απελπισία.
Στην Ελλάδα έχουμε ένα νέο "πολιτικό" Μέτωπο υπό Νατοϊκή καθοδήγηση εναντίον του Ιράν σήμερα και διαρκώς εναντίον της Ρωσίας και του Άξονα της Αντίστασης, όπως ακριβώς συνέβη με το αρραγές Μέτωπο του πολιτικού συστήματος, με τους μαζικούς μVολιασμούς και μέτρα "υγειονομικού απαρτχάιντ"...

Αποικία Ελλαδιστάν 2022... Επακριβώς όπως το περιγράφει η Κρητική Μαντινάδα: «Πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια»:

Μπροστάρης στους λαϊκούς αγώνες και πριν ακόμη ξεκινήσει το γαϊτανάκι των κομμάτων, ο Τζήμερος, ο αντιφασίστας: «Μαζί σας ηρωίδες! Ο ισλαμοφασισμός δεν θα περάσει!»
Τη σκυτάλη παίρνει η αντιφασιστική κυβέρνηση Μητσοτάκη... με δήλωση της Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, Μαρίας Συρεγγέλα, σχετικά με τις έντονες διαμαρτυρίες στο Ιράν:

«Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε μαζί με τις γυναίκες του Ιράν. Οι φωνές των γενναίων γυναικών στο Ιράν ακούγονται σε όλο τον πλανήτη. Δίπλα τους και γενναίοι άντρες. Μαζί γράφουν ιστορία και διεκδικούν την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και την ελευθερία»

Θα μπορούσε να λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος αυτός ο νεαρός που πρωταγωνίστηκε προσφάτως στην Ευρωπαϊκή Ημέρα εναντίον της Τρανσφοβίας, τα «Gay pride με τον Αμερικανό πρέσβη που τους ενώνει όλους...Βλέπε: Ευτυχώς... έφυγε νωρίς... Σήμερα αναζητούμε το χθες του μεγάλου ηγέτη!


Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ, οργάνωση του ΚΚΕ):

«Καταγγέλλει το αντιδραστικό καθεστώς του Ιράν... εκφράζει την αλληλεγγύη της στις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων του Ιράν, που αντιμετωπίζουν την κρατική βία, όλες τις οικονομικές, κοινωνικές διακρίσεις που διαιωνίζουν τη γυναικεία ανισοτιμία, ταυτόχρονα με σκοταδιστικές και αναχρονιστικές αντιλήψεις και πρακτικές»

Το γελοίο και το γέλιο μας τα προσφέρει άφθονα το σιωνιστικό παρτάλι (ξεμπρόστιασε ακόμη και βουλευτές σαν τον σύντροφο Τάσο Κουράκη... για τον αδελφό Πέρες) Δεν ξεχνάμε! 13 Αυγούστου 2012... Τάσος Κουράκης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης: Η συνάντηση με τον Πέρες: Μια «υπεύθυνη» διπλωματία που αύριο θα είναι η επίσημη εξωτερική μας πολιτική... Πόσο η συνάντηση αυτή μας τοποθετεί στους ηγήτορες σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο της αντίληψης ότι οι λαοί παίρνουν την τύχη στα χέρια τους όχι μόνο στο οικονομικό, αλλά και στο επίπεδο της ειρήνης απέναντι σε κάθε κατοχική δύναμη; Θα περιμένω μια απάντηση και ελπίζω να είναι πειστική... Σε: Ένα αιρετικό Addio στον Τάσο... Μάλλον θα του άρεσε...

 

Έτσι το Νατοϊκό αριστερό παρτάλι ακολούθησε τη μόδα των ξεπεσμένων ευρωπαίων "πολιτικών" & "καλλιτεχνών"...

Έκοψε τα μαλλιά της για τις γυναίκες του Ιράν... μας πληροφορεί με βίντεο και δεν βρέθηκε ένας/μία αριστερός/η στον συριζα, που να διαθέτει ελάχιστη αξιοπρέπεια και σεβασμό, ένας σημερινός Κουράκης... ώστε να τη στείλει τα χαιρετίσματα που της αξίζουν...

Ιράν πάνω από 12 χιλιάδες χρόνια ιστορίας που η σιωνιστική-ιμπεριαλιστική δύση θα ήθελε να μετατρέψει σ ένα σωρό από ερείπια.
Δεν θα περάσουν!

 

 
Ανάπτυξη ειδικών δυνάμεων Ιρανών γυναικών, για την αντιμετώπιση των αναταραχών στην Τεχεράνη, που προκαλούν οι αμερικανοσιωνιστές και τα παρτάλια της ευρωπαϊκής δεξιάς και της Νατοϊκής αριστεράς...

Ιράν, Ιούλης 2022... Περπάτημα στα νοτιοδυτικά της Τεχεράνης 2022...Η γειτονιά Emamzadeh Hasan είναι μια από τις διάσημες γειτονιές της Τεχεράνης. Μια από τις γειτονιές που έχει μια πολύ παλιά ιστορία. Η παρουσία της πλατείας Emamzadeh Hasan και της αγοράς Emamzadeh Hasan (μία από τις παλαιότερες αγορές στην Τεχεράνη) δείχνει την αρχαία και ζωντανή φύση αυτής της γειτονιάς...


 

23 Σεπτέμβρη 2022, «Κάτω τα βρωμόχερα σας από το Ιράν & τον Άξονα της Αντίστασης! Ο 21ος αιώνας δεν θα είναι αμερικανικός!»



30 Μάη 2022, Κάτω τα χέρια από το Ιράν! Έχουμε πολλές Πατρίδες: Όλους τους Λαούς που αγωνίζονται για την Εθνική Ανεξαρτησία!

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top