Στη Βουλή έφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Βουλευτής Β΄ Πειραιά,  Γιάννης Ραγκούσης, την άδικη μεταχείριση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας από το Υπουργείο Εσωτερικών, σε σχέση με άλλους δήμους, αναφορικά με τη χρηματοδότηση του προγράμματος Α. Τρίτσης

 Νίκαια, 25  Οκτωβρίου  2022
 
Με κατάθεση Αναφοράς  ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Βουλευτής Β΄ Πειραιά,  Γιάννης Ραγκούσης, απευθύνεται προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ζητώντας απαντήσεις για την άδικη μεταχείριση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας από το Υπουργείο Εσωτερικών, σε σχέση με άλλους δήμους, αναφορικά με τη χρηματοδότηση του προγράμματος Α. Τρίτσης, με αφορμή την από 25/10 επιστολή του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας  προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος στην επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, επισημαίνει αναφορικά με τη χρηματοδότηση του προγράμματος Α. Τρίτσης, την άδικη διάκριση που υφίσταται ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε σχέση με άλλους Δήμους. Ειδικότερα, παρά την έγκαιρη κατάθεση προτάσεων με πλήρεις φακέλους, μόλις το 40% των έργων έχουν εγκριθεί, με αποτέλεσμα κρίσιμα για την πόλη έργα να μένουν ανολοκλήρωτα, όταν σε άλλους Δήμους το ποσοστό φτάνει στο 100%.Τέλος, ζητά, έστω και την ύστατη στιγμή που κλείνουν οι εντάξεις στο πρόγραμμα, να αποκατασταθεί η αδικία που έχουν υποστεί.
 
Top